Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osAlle Brøndbyfans tilbydes nu et gratis medlemskab af Brøndby Supporters Trust.

Som medlem af Brøndby Support kan du i øjeblikket gratis og uforpligtende opgradere dit Brøndby Support-medlemskab til et kombi-medlemskab af både Brøndby Support og Brøndby Supporters Trust. Du er dermed kombi-medlem i hele resten af din nuværende medlemsperiode.

Du opgraderer til et kombi-medlemskab i medlemsområdet.

--

Nye priser for medlemskab
Brøndby Support har i forbindelse med oprettelsen af Brøndby Supporters Trust valgt, at ændre i medlemskabs-typer og priser, så et medlemskab af Brøndby Support koster 175 kr. årligt.

Som medlem af Brøndby Support støtter du Brøndby Support og Brøndby Tifos arbejde og opnår desuden nogle håndgribelige fordele - bl.a. online adgang til medlemsbladet Mighty Colors, gratis adgang til min. en kamp årligt, billige drikkevarer i Hytten på kampdage samt billige busture.

--

--

BST arbejder for fan-ejerskab
Brøndby Supporters Trust (BST) er en officiel støtteforening til Brøndby Support. BST arbejder for at skabe større åbenhed gennem fanejerskab i Brøndby IF.

BST har allerede indgået en unik aftale med Brøndby IF, der giver mulighed for delvist fanejerskab af Brøndby IF, og kan sikre B-aktionærer direkte indflydelse. Målet er, at fremtidssikre Brøndby IF og styrke den økonomiske og sportslige position.

Vi har alle været vidne til klubbens nedtur i de senere år. Men vi har også set, at der stadigvæk er masser af kræfter og et enormt potentiale, både indenfor og udenfor Brøndby, som stadigvæk vil klubben det bedste. Arbejdet i BST har fællesskabet som omdrejningspunkt for klubben, og vi ønsker skabe sammenhold blandt alle de mennesker som støtter Brøndby IF. Som medlem af Brøndby Support er du en vigtig del af dette sammenhold!

--

Ny udvikling i Brøndby IF
De seneste uger er der sket utroligt meget omkring Brøndby IF - så meget, at det er svært for de fleste at følge med. Sikkert er, at aftalen der er indgået mellem Brøndby IF og Brøndby Supporters Trust står ved magt, omend der kan blive brug for småjusteringer.

BST har derfor valgt at sætte indsamling til opkøb af aktier på standby, indtil vi kan være helt klare i spyttet omkring hvilken model, der kommer til at præge Brøndby IF i fremtiden. BST fokuserer i stedet de næste uger på at samle det brede fællesskab, og tilbyder nu et gratis intromedlemskab til alle Brøndbyfans.

--

Prøv et uforpligtende medlemskab af Brøndby Supporters Trust
Hvis du også synes at klubben går en spændende fremtid i møde, og hvis du gerne vil være med til denne forandring, og præge den aktivt – så gå ind på medlemsområdet på brondbysupport.dk og opgradér dit medlemskab.

Er du endnu ikke medlem af Brøndby Support, så kan du i øjeblikket købe et kombi-medlemskab, der løber indtil d. 1/4-2013 for blot 87 kr. (herefter er prisen 400 kr. årligt).

Vær med til at skabe forandring!

Brøndby Support og Brøndby Supporters Trust

--

Mere om Brøndby Supporters Trust

BLOG fra Sune Blom, formand for BST