Husk Glemt password
sitemap

2013-05-05 : Fødselsdag, søndag
 


Gl. Kirkevej 1
2605 Brøndby
Kontakt osSom medlem af Brøndby Support er du med til at støtte Brøndby Support og Brøndby Tifos arbejde. Derved er du med til at øge opbakningen til Brøndby IF. Du støtter samtidig udbredelsen af en fankultur der baserer sig på værdierne passion, loyalitet, engagement og fællesskab. Så hvad enten du står på Sydsiden eller hører kampene på P3 Sport kan du med et medlemskab bidrage til at fankulturen omkring Brøndby IF vokser sig stærk med udgangspunkt i disse værdier.

Som medlem har du også en række håndgribelige fordele. Bl.a . den årlige gratiskamp omkring fanklubbens fødselsdag d. 30. april, billigere mad- og drikkevarer i Hytten samt rabat på spillertøj i Brøndby Shoppen (gælder ved fremvisning af medlemskort i selve Brøndby Shoppen).

Du har som medlem også rabat på Brøndby Supports busture, der bringer dig nemt og billigt til og fra alle udekampe, udvalgte hjemmekampe i Superligaen og pokalturneringen, samt på evt. Europa Cup rejser og får også rabat til foreningens øvrige arrangementer.

Hvis du ikke allerede er medlem, håber vi snart at kunne byde dig velkommen i Brøndby IFs officielle fanklub, Brøndby Support, alt du skal gøre er at melde dig ind på nedenstående link.