SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

vaffanculo

19.09.2021, 18:12
 
Synes godt om (9)
Synes ikke om (2)

Hold da op et ynkeligt fodboldhold (SydSiden Online)

Ikke blot baseret på dagens kamp, men generelt set over en stor periode efterhånden, så må man bare konkludere, at det er et ynkeligt fodboldhold med en latterlig mentalitet. Der må da snart stilles et ultimatum til spillerne om at enten nosse sig sammen, eller så må man aflevere den gule trøje. Der er ikke mange der har gjort sig fortjent til at spille i den, ihvertfald i den her sæson.

I dag var Hermansen, Maxsø og Rosted sin indsats værdighed. Tobias fuldførte også sine opgaver fint efter han blev skiftet ind. Radosevic, Greve, Hedlund og Gammelby gjorde det også fint nok. Resten er mig en gåde. Tshiembe behøves ikke nævnes. Slimane spillede 10 gode minutter i starten af anden halvleg, men er jo fysisk udstillet på midtbanen, og mister så mange bolde. Hold da kæft en joke. Divkovic har snart spillet en times fodbold, tror han kun har lavet en succesfuld aflevering. Han ligner en fit udgave af ham rigmandssønnen i Kina der spiller professionel fodbold selvom han ikke engang burde spille Serie 3. Fyr hvem end der har spottet ham. Det er fandme jammerligt.

Sidst, men ikke mindst: Så er det mig simpelthen en gåde, at man ikke kan lave tre sammensatte afleveringer i de sidste mange kampe i den her sæson, og ej kunne skabe nogle freaking chancer. Det kan ikke passe, at man ikke har en eneste kreativ type i truppen med alle de midtbanespillere. Så hent en eller anden random dude fra ungdomsholdene, det kan umuligt være værre end de boldflyttere der er på banen.

Hold nu kæft, hvor er det bare ynkeligt.

ABP

E-mail

Taastrup,
19.09.2021, 18:26

@ vaffanculo


Synes godt om (4)
Synes ikke om (2)

Hold da op et ynkeligt fodboldhold

Det er vel kun et halvt ynkeligt hold når du nu synes otte mand var gode..
i nederlaget..
Til SønderjyskE

---
||FORENET FAXE||

vaffanculo

19.09.2021, 18:31

@ ABP


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Hold da op et ynkeligt fodboldhold

ABP:

Det er set i perspektiv til, hvad der ellers er blevet leveret af indsatser i denne sæson. Hvis vi var en sydeuropæisk klub, så ville spillerne havde været tvunget til at aflevere trøjen efter kampen i dag. Hvis det var tilfældet, så vil jeg på ingen måde have ondt af nogle af spillerne.

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
566151 indlæg i 27070 tråde, 12613 registrerede brugere, 384 brugere logget ind(22 registrerede, 362 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^