SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Returnofthemack

2730 Lykke,
11.09.2021, 19:20
 


Synes godt om (29)
Synes ikke om (14)

Vi har reelt ikke et top 6-hold (SydSiden Online)

Efter kampen i går, må det stå klart, at vi ikke har truppen til at komme i top 6, som det ser ud nu - ellers kører man et hold som Silkeborg over på hjemmebane.
Jeg kan ikke klandre NF med det materiale, han har til rådighed, hvilket vel også er grunden til, at han vælger 4-4-2, da vi ikke har stopperkvalitet til tre forsvarere og derved føler, at han er bedre garderet med to dygtige defensive spillere som Rado og Cappis.

Til gengæld kan man klandre CV. Dette transfervindue er ét af de værste, jeg erindrer som Brøndbyfan, siden konkursårene, og vel et af de få vinduer, hvor vi ikke er kommet styrket ud.

Det chokerer mig gang på gang, når CV taler om, at det er held i uheld, at Maxsø stadig er her, fordi jeg ikke føler mig overbevist om, at han havde købt en kapacitet til pladsen, hvis Maxsø var taget til Rusland.

I går hedder alternativet til Maxsø og Tshiembe enten Børkeeiet eller Rosted, der åbenbart ikke er i form, siden han ikke må starte. Skipper var ikke i truppen.
Det er simpelthen ikke godt nok, at et mesterhold har en så horribel bænk. At folk som Pavlovic og Fallenius skal gøre det ud for Hedlund og Uhre, når de ikke er i nærheden af at have niveauet.


CV lovede os forstærkninger til forsvar og angreb, og endte med at købe en nordmand, der ser ud til at være 11 år, samt en kroatisk angriber fra et hold, der vel dårligt kunne ende i toppen af den danske 1. division.
Af de samlede indkøb i sommeren, er det vel ret beset kun Tshiembe, der er en reel forstærkning. Greve er der ikke endnu og har heller ikke Jobbes fart. Om det nogensinde bliver et godt match, kan jeg godt tvivle på.
Wikstrøm er skadet, men har tilsyneladende ikke været i nærheden af spilletid.

Vi er på en sommer blevet et ganske ordinært fodboldhold, der ikke evner noget som helst ud over omstillinger. Når et hold derfor stiller sig lavt, har vi intet alternativ, for rigtig meget klasse og kvalitet er solgt og erstattet med enten intet eller for ringe kvalitet.

Jeg har vitterligt ondt af NF, der virkelig har fået dårlige arbejdsvilkår. Han har hverken truppen til at kreere noget fremadrettet, men har heller ikke forsvaret til at spille 3-5-2, der ellers har været perfekt for os sidste sæson, hvor vi lod meget få mål gå ind.

CV vil blive ved med at tale denne trup op til noget, den ikke er, selvom vi alle kan læse skriften på væggen. At man kan kalde Bruus "outstanding" er for mig ubegribeligt, når han var psykedelisk ringe i går og fuldstændig uden alternativer til sine indlæg, der lader meget tilbage at ønske.

Winter is coming - i mere en én forstand.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Som Faxe sagde

11.09.2021, 21:33

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (10)
Synes ikke om (5)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Problemet er ikke bare det her transfervindue. Sidste år var det Pavlovic (kæmpe fiasko), Blas Riveros (skadet, uheldigt), Corlu (kæmpe fiasko), Lumb (kæmpe fiasko). Og året før var det Maxsø (succes), Rosted (fiasko), Børkeeiet (fiasko), Mraz (fiasko)

Måske Blas havde været en gevinst, men derudover har de positive været Maxsø og intet andet. Det har været elendigt længe

Doktorenergud

11.09.2021, 23:17

@ Som Faxe sagde
 


Synes godt om (11)
Synes ikke om (4)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Og Maxsø var en helt usædvanlig case hvor han stod uden kontrakt efter vinduet var lukket… Tobias var ret beset ikke en CV transfer, det var Ebbe der hentede ham - men for satan hvor er det her trist… 1 sejr i 10 kampe, og hvorfor? Jeg mener det skyldes 2 forhold, og CV er skyld i begge. Han ventede for længe med at hente erstatninger til forsvaret, og han har reelt ikke købt spillere til trænerens spilsystem. Vi havde præcis samme problem da NF startede i klubben. Der ville han spille 4-3-3 og ønskede minimum 1 kantspiller - han fik 2 centrale forsvarsspillere…

Jeg er decideret rystet over hans ageren i dette vindue. Vi har reelt ikke hentet 1 spiller man kan kalde en klar forstærkning (selvom Tshiembe er startet fint og Cappis gør det godt), og har rundt regnet skiftet spillere med samlet erfaring af omkring 600 superligakampe (for ikke at tale om kampe i udlandet) med spillere med samlet omkring 250 kampe i superligaen på cv’et… Vi er kommet ud af dette vindue med en kvalitetsmæssig smallere trup, og en markant ringere startelver - og det i en sæson hvor vi skal spille europagruppespil for første gang i 16 år.

Jeg ville sagtens kunne leve med en mellemsæson, hvor vi pga. Europa endte med en 4-5 plads og måske en pokaltitel, hvis det var fordi vi var igang med at bygge holdet op omkring et ekstraordinært talent… pt har vi Slimane, Frendrup og måske Cappis og Hermansen. Dygtige unge spillere, men ser intet ekstraordinært der, måske på nær Slimane, der godt kunne have et stort potentiale hvis han kan blive forløst… Som det ser ud nu har vi et hold der ikke umiddelbart har materialet til 3-5-2, der har mistet alt momentum, og som er inde i en resultatmæssig katastrofal spiral, der kan udvikle sig til en decideret krise som i 13… Får helt kvalme når jeg hører gamle interview med CV der lover spillere fra højeste hylde hvis vi bare har is i maven, og så hiver endnu en dyr nordmand (for det har vi så gode erfaringer med?) og en lejet kroat fra den slovakiske liga. jeg ville ikke blive chokeret hvis NF en dag skred, for han har fandme ikke fået optimale arbejdsbetingelser på noget tidspunkt i sin tid i klubben.

tb

11.09.2021, 23:44

@ Som Faxe sagde
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Problemet er ikke bare det her transfervindue. Sidste år var det Pavlovic
» (kæmpe fiasko), Blas Riveros (skadet, uheldigt), Corlu (kæmpe fiasko), Lumb
» (kæmpe fiasko). Og året før var det Maxsø (succes), Rosted (fiasko),
» Børkeeiet (fiasko), Mraz (fiasko)
»
» Måske Blas havde været en gevinst, men derudover har de positive været
» Maxsø og intet andet. Det har været elendigt læn

Corlu hentet før det af Sand

Ocellaris

12.09.2021, 17:44

@ Som Faxe sagde
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (4)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Taber vi point mod sønderjyske søndag har vi balladen.

Hvem skal vi så slå. Viborg, Vejle og Silkeborg er for mægtige og dygtige til at vi kan slå dem.

Det er simpelthen ikke godt nok. For ringe trup, men ikke så ringe.

Men Fakta er at nedrykning er eneste tema på søndag hvis vi sætter point til.

h.n.nielsen

12.09.2021, 10:47

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (8)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Selvfølgelig har vi det, så er Superligaen heller ikke stærkere. vi har 4 profiler Hedlund, Uhre, Maxsø og Rado, vi har flere U21 landsholdsspillere, og derudover en række rutinerede spillere, p.t. underpræsterer både holdet og træneren, lad os se om de ikke kommer igang de næste 3-4 kampe ellers må der skrides ind!

Returnofthemack

2730 Lykke,
12.09.2021, 11:43

@ h.n.nielsen
 


Synes godt om (10)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Muligheden for at skride ind hedder "transfervinduet", og det er forpasset. Vi har 8 point efter 8 kampe, og der er 14 kampe tilbage af grundspillet. Der er ingen tegn på forbedring, og der er købt svagt ind af fodbolddirektøren.
Jeg bryder mig heller ikke om at få mine tankespind ødelagt af realisme, men det er nu og engang, sådan verden hænger sammen.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

vegaz

E-mail

12.09.2021, 14:00

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (14)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Helt enig og vi er mange der har råbt vagt i gevær, men er gang på gang blevet mødt med "at CV har styr på det", "Giv nu CV tid", "der er stadigvæk 1 måned tilbage af vinduet", osv.
Vinduet er lukket, status er vi er markant svækket. Vi er én skade i forsvar eller angreb fra at være i seriøst nedrykningsfare.

Folk er fuldstændigt forblændet af at NF fik truppen til at overpræstere sidste sæson - og det er de samme mennesker der giver CV større kredit for mesterskabet end NF.

Truppen er simpelthen ikke god nok.
Folk der siger det modsatte aner ikke hvad de snakker om. Selv NF er jo enig i det postulat og er virkelig nærmest smidt under bussen af en sportschef der prøver at spare sig til succes.
Ja, vi har fået nogen lottokuponer til fremtiden, men HVIS top 6 glipper nu, så må man seriøst overveje om der ikke findes andre kandidater der kan køre sportschef positionen på bedre vis.

CV og JBA er DUMPET sommerens vindue.
Alle de penge der er sparet kunne passende blive investeret i at forbedre vores scouting netværk, nu hvor man ikke vil investere i truppen men kun MC.

cst111

12.09.2021, 16:06

@ vegaz
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (6)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

CV har ikke bevist en skid i hans tid i BIF. Jeg kan ikke få øje på hans plan. Han snakker om guld sidst i vinduet og Pavlovic skulle bare have 6 mdr. nu er der gået et år.
Han snakker om at vi med mesterskabet kan springe 2 trin over. Hvis det her er 2 trin op så er min røv en måneraket.

Der er en grund til han røg ud i FCK. Han er fuld af tomme ord.

Han vil gøre som FCN men det her er BRØNDBY.

Det er det mest profilløse BIF mandskab i mine 35 år som BIF fan og jeg synes det er sørgeligt hvor uambitiøse denne klub er blevet. Tror de mange dårlige år er blevet klubbens fjende nr 1.

JesperNord

12.09.2021, 18:54

@ cst111
 


Synes godt om (13)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

»
»
» Der er en grund til han røg ud i FCK. Han er fuld af tomme ord.
»
»

Folk var efter Ebbe Sand og dennes manglende pondus i medierne, men under dette transfervindue har CV jo mindet om Komiske Ali:

- Lover at vi kommer styrket ud af vinduet
- Skaber en sort/hvid fortælling om, at man enten køber dyrt i starten og billigt til slut.
- Taler om en højere hylde, som på magisk vis åbner sig til sidst. Heri lå Divkovic, hvis meritter ikke engang når Cirkelines æske.
- Omtaler Bruus som outstanding i et begyndende forsvar i medierne for elendige dispositioner, selvom alle andre kan se, at truppen slet ikke er så stærk.
- Udstråler alt andet end han er styr på det i et pinligt interview med Tøffe, mod hvem selv Sidney Lee kæmpede mere hæderligt.
- Bruger enhver lejlighed til at sige “vi skal huske, hvor vi kommer fra” med henvisning til store økonomiske underskud, men glemmer lige, at han selv venligst bør huske, at han nu er i Brøndby, hvor det ikke kun er familie, venner og ungdomshold som sidder på tribunen


På ét vindue har CV (og ledelsen) slukket for den glæde og optimisme der var i maj. Den burde fylde alt, og havde vi haft et slagkraftigt hold og nogle erstatninger tidligere, havde alle også accepteret en 4. Plads i år. Men vi er lige nu fucking Miles away fra top6. Nogle rynkede på næsen over Herfølge sammenligningen (fra guld til nedrykning) herinde, men lige nu skal vi koncentrere os om at komme væk fra stregen.
Jeg er oprigtig ked af det, fuld af afmagt og forvirring. Jeg var kistelykkelig da CV kom til, men målt på nuet, har han og Brøndby fuldstændig forpasset en mulighed for at tage en genvej til at etablere os som top 3 klub efter de to fc klubber.

Mr. Mojo

13.09.2021, 18:51

@ cst111
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Pavlovic er den største gåde

» CV har ikke bevist en skid i hans tid i BIF. Jeg kan ikke få øje på hans
» plan. Han snakker om guld sidst i vinduet og Pavlovic skulle bare have 6
» mdr. nu er der gået et år.

Købet af Pavlovic undrer mig allermest. Det var vel CV, der hentede ham til fck, hvor han floppede. Hvorfor så hente ham igen - nu bare hos os?

Det næste bliver vel, at vi henter Christian Grindheim og Pascal Simpson.

Dotaguden

12.09.2021, 16:36

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (6)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Enig, CV raus. Men der går længe før ledelsen fatter det 😪

Benjamino

17.09.2021, 10:30

@ Dotaguden
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Enig, CV raus. Men der går længe før ledelsen fatter det 😪

Fyrer sportschefen 2 måneder efter første danske mesterskab i 16 år og en økonomi der endelig ligner den er ved at være i balance - genialt move.

Utroligt folk allerede kan have en negativ mening om vores nye spillere, hvoraf flere ikke har været på banen endnu, men skal svines fordi de ser unge ud.

Jeg er med på at transfervinduet ikke umiddelbart styrkede truppen men det skulle det heller ikke nødvendigvis gøre. Vi skal have en trup der er god nok til at nå top 3 og det har vi også. Er man sur over vi ikke nærmer os FCK/FCM skal man skyde på dem der ejer klubben - ikke CV. CV skal nå top tre og opnå økonomisk balance - det er hans opgave - ikke at tage kampen og mod den pt. økonomiske overmagt i FCK/FCM.

---
Det var smukt. Det var følelsesladet. Og det var UG med kryds og slange til Brøndbys fans, som satte tykke streger under, at de er Danmarks bedste. [pol.dk 20/6]

Som Faxe sagde

17.09.2021, 10:39

@ Benjamino
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Fyrer sportschefen 2 måneder efter første danske mesterskab i 16 år og en
» økonomi der endelig ligner den er ved at være i balance - genialt move.

Hans bidrag til det mesterskab var Maxsø og intet andet. Det giver ikke meget kredit

Ingen andre indkøb er lykkedes og nu står Brøndby tilbage med en trup der på samme tid er for stor, mangler kvalitet til at opnå noget sportsligt, og mangler spillere med salgspotentiale.

Mureren

19.09.2021, 09:54

@ Som Faxe sagde
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Fyrer sportschefen 2 måneder efter første danske mesterskab i 16 år og
» en
» » økonomi der endelig ligner den er ved at være i balance - genialt move.
»
» Hans bidrag til det mesterskab var Maxsø og intet andet. Det giver ikke
» meget kredit
»
» Ingen andre indkøb er lykkedes og nu står Brøndby tilbage med en trup der
» på samme tid er for stor, mangler kvalitet til at opnå noget sportsligt, og
» mangler spillere med salgspotentiale.

Jeg er lidt enig her. Reelt set, så havde de dyre lønkroner der er sparet væk nu, været de samme, uanset hvem der havde haft hans stilling. Det var uundgåeligt. Og langt størstedelen af dem han har brugt penge på, er ikke slået til. Det har faktisk været horribelt det han har købt ind, med få undtagelser.

Michael, BS Polen

Hjemmeside E-mail

Wroclaw, Polen,
13.09.2021, 09:25

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (7)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Super interessant alt det du skriver...

Men hvis kriteriet for at have et Top 6 hold er, at man kører Silkeborg over på hjemmebane, så har fck heller ikke et Top 6 hold... woohooo <3

---
-nille (11:27): Polen du opfører dig på en måde der mere end antyder et meget stort behov for at fjerne fokus fra størrelsen på din mandlighed

Evil Empire (20:54): Sådan, din smukke polak !<3

fake

13.09.2021, 09:38

@ Michael, BS Polen
 


Synes godt om (8)
Synes ikke om (15)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Super interessant alt det du skriver...
»
» Men hvis kriteriet for at have et Top 6 hold er, at man kører Silkeborg
» over på hjemmebane, så har fck heller ikke et Top 6 hold... woohooo <3

Nogle mennesker skriver sure opstød bare for at skrive dem... ROTM er virkelig en af dem! Alt den stolpe ind vi havde sidste år er i denne sæson vekslet til stolpe ud - tager du kampene og kampforløbene mod GF, Viborg, OB, Vejle og FCN havde de alle kastet 3 point af sig i sidste sæson pga stolpe ind... Fedt at SSO er blevet fyldt med sure gamle gnavne mænd der ikke kan andet end at brokke sig..

Jakobyouknow

13.09.2021, 09:45

@ fake
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

I det mindste kan vi trøste os med en ny Europa trøje!

Mureren

13.09.2021, 10:13

@ fake
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (4)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Super interessant alt det du skriver...
» »
» » Men hvis kriteriet for at have et Top 6 hold er, at man kører Silkeborg
» » over på hjemmebane, så har fck heller ikke et Top 6 hold... woohooo <3
»
» Nogle mennesker skriver sure opstød bare for at skrive dem... ROTM er
» virkelig en af dem! Alt den stolpe ind vi havde sidste år er i denne sæson
» vekslet til stolpe ud - tager du kampene og kampforløbene mod GF, Viborg,
» OB, Vejle og FCN havde de alle kastet 3 point af sig i sidste sæson pga
» stolpe ind... Fedt at SSO er blevet fyldt med sure gamle gnavne mænd der
» ikke kan andet end at brokke sig..

Enig i at vi nok havde vundet ovenstående kampe i sidste sæson. Men det havde kun været fordi vores hold bare var langt bedre, sidste sæson, og ikke pga stolpe ind. Det var ikke fordi vi var synderligt heldige sidste sæson. Der synes jeg du fjerner noget fra holdets evner.

MHP

E-mail

13.09.2021, 10:53

@ Mureren
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Enig i at vi nok havde vundet ovenstående kampe i sidste sæson. Men det
» havde kun været fordi vores hold bare var langt bedre, sidste sæson, og
» ikke pga stolpe ind. Det var ikke fordi vi var synderligt heldige sidste
» sæson. Der synes jeg du fjerner noget fra holdets evner.

Jeg syntes du stærkt undervurdere stolpens magt. Den almægtige stolpe er altvidende og ser alt...også din tvivl!

Cheers

Doktorenergud

13.09.2021, 12:49

@ fake
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Nogle mennesker skriver sure opstød bare for at skrive dem... ROTM er
» virkelig en af dem! Alt den stolpe ind vi havde sidste år er i denne sæson
» vekslet til stolpe ud - tager du kampene og kampforløbene mod GF, Viborg,
» OB, Vejle og FCN havde de alle kastet 3 point af sig i sidste sæson pga
» stolpe ind... Fedt at SSO er blevet fyldt med sure gamle gnavne mænd der
» ikke kan andet end at brokke sig..

OK, lad os lege med tanken om, at alt bare er stolpe ud - hvis vi ser på kampstatistikkerne for for antal afslutninger uden- og indenfor rammen, er min påstand, at vi faktisk HAR haft stolpe ind denne sæson, for vi ku have tabt adskillige af de kampe...

AGF 10 skud - 2 indenfor rammen / BIF 14 skud - 4 indenfor rammen
VFF: 16 skud - 4 indenfor rammen / BIF 15 skud - 4 indenfor rammen
VB: 17 skud - 6 indenfor rammen / BIF 16 skud - 6 indenfor rammen
FCK: 15 skud - 8 indenfor rammen / BIF 9 skud - 3 indenfor rammen
FCN: 8 skud - 2 indenfor rammen / BIF 9 skud - 1 indenfor rammen
Salzburg away - 29 skud - 10 indenfor rammen / BIF 2 skud - 1 indenfor rammen
OB: 21 skud - 5 indenfor rammen / BIF 14 skud - 3 indenfor rammen
Salzburg hjemme - 14 skud - 4 indenfor rammen / BIF 11 skud - 3 indenfor rammen
FCM: 16 skud - 4 indenfor rammen / BIF 9 skud - 4 indenfor rammen
SIF: 13 skud - 8 indenfor rammen / BIF 18 skud - 6 indenfor rammen

Hvad kan man så konkludere af det - ikke meget da det ikke tager højde for hvor store chancerne er, men det giver et fint billede på, at vi kommer frem til meget lidt, og tillader rigtig meget. Det er sgu bekymrende...

K-man

13.09.2021, 13:54

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Hvis man tager højde for hvor store chancerne er kan man prøve at bruge Expected Goals og derefter Expected points. (Tap in's analyse bruges her)

Efter 8 runder sidste sæson havde vi 12,2 xG for og 10,9 imod. Det gav en diff på +1,3 og omregnet til xP - 12 point. Vi havde 15 point efter 8 runder - dvs. en overperformance på 3 point.

Efter 8 runder i år har vi 11,81 xG for og 11,52 imod. Det giver en diff. på +0,29. Det giver omregnet til xP ca. 11 (vi havde 10 xP efter runde 7 og der er endnu ikke kommet endelig udregning inkl. runde 8). Vi har efter 8 runder 8 point - dvs. en underperformance på 3 point.

Så sammenlignet med sidste år er det forventede pointantal 1 lavere, mens det reelle pointantal er 7 lavere. Det er ikke en model der er sandheden, men det giver en indikation af at der har været stolpe ud ifht. sidste år eller at der var bedre kvalitet/effektivitet sidste år.

fake

13.09.2021, 14:14

@ K-man
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Hvis man tager højde for hvor store chancerne er kan man prøve at bruge
» Expected Goals og derefter Expected points. (Tap in's analyse bruges her)
»
» Efter 8 runder sidste sæson havde vi 12,2 xG for og 10,9 imod. Det gav en
» diff på +1,3 og omregnet til xP - 12 point. Vi havde 15 point efter 8
» runder - dvs. en overperformance på 3 point.
»
» Efter 8 runder i år har vi 11,81 xG for og 11,52 imod. Det giver en diff.
» på +0,29. Det giver omregnet til xP ca. 11 (vi havde 10 xP efter runde 7 og
» der er endnu ikke kommet endelig udregning inkl. runde 8). Vi har efter 8
» runder 8 point - dvs. en underperformance på 3 point.
»
» Så sammenlignet med sidste år er det forventede pointantal 1 lavere, mens
» det reelle pointantal er 7 lavere. Det er ikke en model der er sandheden,
» men det giver en indikation af at der har været stolpe ud ifht. sidste år
» eller at der var bedre kvalitet/effektivitet sidste år.

Tak K-man. Det giver de rigtige nuancer som jeg beskriver! Sidste sæson var det i den grad stolpe ind især i grundspillet - tror folk glemmer lidt hvor meget ind det egentlig var.

Tag blot OB kampen som eksempel - 2 minutter før OB reducerer bliver Hedlund spillet helt blank med målet hvor OC allerede ligger ned. Havde han scoret var det + 2 point.

Mod GF er Cappis milimeter fra at sende den ind til 1-2.

Mod Vejle har Uhre 2 friløbere ved 2-2 og med vanlig effektivitet havde den været lukket.

Mod Viborg har vi 2-3 muligheder for at øge til 2-0 hvilket også havde lukket den kamp.

Senest mod Silkelort står vi i kø for at banke bolden ind i hele to sekvenser mod slutningen + et overiggerskud af Frende - især Slimanes dybt inde i feltet burde havde forsaget 2-1 målet...

Doktorenergud

13.09.2021, 14:27

@ fake
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Tak K-man. Det giver de rigtige nuancer som jeg beskriver! Sidste sæson var
» det i den grad stolpe ind især i grundspillet - tror folk glemmer lidt hvor
» meget ind det egentlig var.

Det var bestemt meget ind sidste sæson - men ligefrem at kalde det stolpe ud denne sæson, fordi man havde ekstremt meget stolpe ind sidste sæson, er jo i den grad misvisende, da det forudsætter, at stolpe ind altid vil fortsætte i samme stil. Selvom vi har underperformet med 3 point denne sæson er der alligevel langt til de 7 vi overperformede med sidste - og vores trup er væsentligt forringet i forhold til sidste sæson - ergo peger pilen i den grad på vores ageren i transfervinduet.

» Tag blot OB kampen som eksempel - 2 minutter før OB reducerer bliver
» Hedlund spillet helt blank med målet hvor OC allerede ligger ned. Havde han
» scoret var det + 2 point.

Og OB skulle have ført 3-1 ved halvvejen - hvad vil du med den logik?

» Mod Vejle har Uhre 2 friløbere ved 2-2 og med vanlig effektivitet havde den
» været lukket.

Og VB bliver snydt for et klokkeklart straffe i tillægsstiden!

» Mod Viborg har vi 2-3 muligheder for at øge til 2-0 hvilket også havde
» lukket den kamp.

Vi førte også 0-2 mod OB - den kamp var så ikke lukket:)

» Senest mod Silkelort står vi i kø for at banke bolden ind i hele to
» sekvenser mod slutningen + et overiggerskud af Frende - især Slimanes dybt
» inde i feltet burde havde forsaget 2-1 målet...

Og Silkeborg kunne ligeså have scoret på een af de utallige chancer, hvor de kører os rundt på røv og albuer i eget felt...

K-man

13.09.2021, 14:41

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Tak K-man. Det giver de rigtige nuancer som jeg beskriver! Sidste sæson
» var
» » det i den grad stolpe ind især i grundspillet - tror folk glemmer lidt
» hvor
» » meget ind det egentlig var.
»
» Det var bestemt meget ind sidste sæson - men ligefrem at kalde det stolpe
» ud denne sæson, fordi man havde ekstremt meget stolpe ind sidste sæson, er
» jo i den grad misvisende, da det forudsætter, at stolpe ind altid vil
» fortsætte i samme stil. Selvom vi har underperformet med 3 point denne
» sæson er der alligevel langt til de 7 vi overperformede med sidste - og
» vores trup er væsentligt forringet i forhold til sidste sæson - ergo peger
» pilen i den grad på vores ageren i transfervinduet.

Der blev ikke overperformet med 7 i sidste sæson. Den reelle forskel er 7 point. 3 point bedre sidste sæson. 3 point dårligere denne sæson og en statistisk dårligere performance på 1 point denne sæson.

En stor faktor i forskellen skyldes den effektivitet vi havde i starten af sidste sæson fra Jobbe. Det har vi ikke i år, så på den måde kan man godt henføre forklaringen til transfervinduet. For vi har scoret mindre end vi burde i år, hvor vi scorede mere end vi burde sidste sæson.
»
» » Tag blot OB kampen som eksempel - 2 minutter før OB reducerer bliver
» » Hedlund spillet helt blank med målet hvor OC allerede ligger ned. Havde
» han
» » scoret var det + 2 point.
»
» Og OB skulle have ført 3-1 ved halvvejen - hvad vil du med den logik?
»
» » Mod Vejle har Uhre 2 friløbere ved 2-2 og med vanlig effektivitet havde
» den
» » været lukket.
»
» Og VB bliver snydt for et klokkeklart straffe i tillægsstiden!
»
» » Mod Viborg har vi 2-3 muligheder for at øge til 2-0 hvilket også havde
» » lukket den kamp.
»
» Vi førte også 0-2 mod OB - den kamp var så ikke lukket:)
»
» » Senest mod Silkelort står vi i kø for at banke bolden ind i hele to
» » sekvenser mod slutningen + et overiggerskud af Frende - især Slimanes
» dybt
» » inde i feltet burde havde forsaget 2-1 målet...
»
» Og Silkeborg kunne ligeså have scoret på een af de utallige chancer, hvor
» de kører os rundt på røv og albuer i eget felt...

Doktorenergud

13.09.2021, 15:09

@ K-man
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Altså for at opsummere:

Manglen på kvalitet i angrebet har gjort det sværere at score, og ringere kvalitet i bagkæden har gjort det lettere for modstanderne at score - altså præcis det der er trådstarters pointe.

K-man

13.09.2021, 17:29

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Mit bud er et sted midt imellem stolpe ind/stolpe ud. Specielt Jobbes effektivitet faldt henover sæsonen sidste år.

De tre skud chancer Frendrup havde igår var i hvertfald meget lig chancer Jobbe scorede på sidste efterår og var typisk chancer der blev til mål.

Doktorenergud

13.09.2021, 17:37

@ K-man
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Mit bud er et sted midt imellem stolpe ind/stolpe ud. Specielt Jobbes
» effektivitet faldt henover sæsonen sidste år.
»
» De tre skud chancer Frendrup havde igår var i hvertfald meget lig chancer
» Jobbe scorede på sidste efterår og var typisk chancer der blev til mål.

Min påstand er så, at det ikke er et spørgsmål om stolpe ind/ud når det sker over så mange kampe, så er det et spørgsmål om kvalitet og evner - altså at det rent faktisk har en betydning, når man ikke får erstattet sine profiler med ordentlig kvalitet…

SES

13.09.2021, 14:12

@ fake
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Det synes jeg da er et ikke særlig sagligt og konstruktivt input at komme med. ROTM har jo objektivt helt ret og underbygger i øvrigt sine synspunkter, ligesom tabellen og spillet jo desværre ligeledes underbygger samme. Men du ser muligvis noget vi andre ser, hvilket ville være fantastisk såfremt det er tilfældet.

1312

Hellerup,
13.09.2021, 16:42

@ fake
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (6)

Det er hørt før.

Hørt.

Hvilken tråd nr er dette med samme budskab: at transfervinduet i deres øjne var skod?? Nr 20??

Mon ikke bare man så gang nr 20 prøver igen at sige at man pt er i en turn around, hvor der skal skabes et likviditets overskud. Det fandt vi ud af pt er 26,8 millioner.

Med indtægterne fra EL og Lindstrøm, så må vi formode at man, minus et par omtalte digitale investeringer næste år er relativ tæt på at have opbygget netop dette likviditets overskud.

Hvorefter man kan begynde at sætte den værdi ind i holdet. Man ser også AGF gøre dette med det overskud og råderum de har skabt sig.

Det eneste vi ikke ved er størrelsen af den buffer man ønsker sig inden. Og så venter man vel også på U17 begynder at slå ind på første holdet med en fornuftigt pipeline af spillere der løbende kan skydes af til Europa.

Mon ikke vi rammer tråd 40 inden vi når dertil?

c4300

E-mail

13.09.2021, 17:01

@ 1312
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

»
» Mon ikke vi rammer tråd 40 inden vi når dertil?

Og hvis vi gør mon ikke du så også kommentere i den :-)

Chester

Nørrebro,
13.09.2021, 21:59

@ 1312
 


Synes godt om (6)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

Hvilken udvikling taler vi om.

Jeg har ikke hørt bestyrelsen med deres plan 1, 2, 3, eller 964 har sagt dette.
Det du skriver er ene og alene en kopi af fcn.

Jeg siger fra, hvis vi bliver fcn vol 2.

Vi skal have en ungdomsafdeling, vi skal have unge spillere, som bliver en guldkalv.

Men jeg gider ikke vi alene er et udviklingshold i en udviklingsliga for jeg tror ikke på det garanterer en 3 plads oftere end vi har nu, de seneste 10 år.

Vi skulle have haft truppen på plads inden start med tilgange fra den hylde CV nævner, som ikke er kommet.
Vi skulle smede mens jernet var varmt. Vi var mestre og kunne lokke med europabold. Nu kan vi lokke med nedrykningsspil og ingen dygtige medspillere eller habile for den sags skyld.

Og som en nævner. Hvorfor skulle CV trække Palovic til BIF. Han var en fiasko i fck og sikker også de efterfølgende klubber og læg til at han er blevet ældre.

Vi kommer til at miste placeringsindtægter, sponsorindtægter og jeg forventer ikke vi skal spille Conf.L, EL og slet ikke CL.

Men det er billigt det her. Vi har sorte tal på bundlinjen.
Men forklar mig venligst udviklings potentialet i dette. Udviklings potentialet kommer til at koste mere, end et par investeringer i gode spillere havde kostet.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

1312

Hellerup,
14.09.2021, 05:00

@ Chester
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (6)

Det er hørt før.

» Hvilken udvikling taler vi om.
»
» Jeg har ikke hørt bestyrelsen med deres plan 1, 2, 3, eller 964 har sagt
» dette.
» Det du skriver er ene og alene en kopi af fcn.
»
» Jeg siger fra, hvis vi bliver fcn vol 2.
»
» Vi skal have en ungdomsafdeling, vi skal have unge spillere, som bliver en
» guldkalv.
»

Suit yourself kan man vel bare sige. Du bestemmer selv kriterierne i dit klubvalg.

Et “top 1 hold” koster virkelig mange penge i DK. Kan BIF finde en sheikh?? Næppe.

Skær alle analyser væk. Der er kun EN måde BIF kan skaffe yderligere 125 mill der skal til årligt til at skabe et “top 1 hold”. 125 mill giver endda kun muligheden for at skabe et top 1 hold.

Det er spillersalg. Men fortæl gerne andre indtægtskilder, jeg kan dog ikke finde dem. Du kan klemme 10-15 mere ud af sponsorer på en god dag. Men spillersalg er eneste kilde med potentiale nok.

Tilmed så er niveauet i ligaen der allerede til at kunne sælge for en temmelig stor del af de 125 mill. Måske de 75 mill kontinuerlig, hvis man kan skaffe en pipeline af unge spillere med kvalitet.

Derfor går alle investeringer derhen pt. Det er den hurtigste relative sikre vej, det er det eneste vej, med mindre nogle vil anbefale at drive bank eller badeland.

Så DER har du forklaringen på udviklingspotentialet. Måske du ikke kan lide svaret, måske du mener man fiktivt derude kan skaffe bedre spillere end et budget rækker til. Who cares, over tid er der kun cash der bestemmer hvor du ligger.

Cash der kun kan komme i tilstrækkelig omfang via spillersalg. Men fortæl gerne din egen version af hvordan du skaffer 125 mill i netto indtjening.

» Men jeg gider ikke vi alene er et udviklingshold i en udviklingsliga for
» jeg tror ikke på det garanterer en 3 plads oftere end vi har nu, de seneste
» 10 år.
»
» Vi skulle have haft truppen på plads inden start med tilgange fra den hylde
» CV nævner, som ikke er kommet.
» Vi skulle smede mens jernet var varmt. Vi var mestre og kunne lokke med
» europabold. Nu kan vi lokke med nedrykningsspil og ingen dygtige
» medspillere eller habile for den sags skyld.
»
» Og som en nævner. Hvorfor skulle CV trække Palovic til BIF. Han var en
» fiasko i fck og sikker også de efterfølgende klubber og læg til at han er
» blevet ældre.
»
» Vi kommer til at miste placeringsindtægter, sponsorindtægter og jeg
» forventer ikke vi skal spille Conf.L, EL og slet ikke CL.
»
» Men det er billigt det her. Vi har sorte tal på bundlinjen.
» Men forklar mig venligst udviklings potentialet i dette. Udviklings
» potentialet kommer til at koste mere, end et par investeringer i gode
» spillere havde kostet.

Mr. Mojo

14.09.2021, 15:06

@ 1312
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Det er hørt før.

» Suit yourself kan man vel bare sige. Du bestemmer selv kriterierne i dit
» klubvalg.
»
» Et “top 1 hold” koster virkelig mange penge i DK. Kan BIF finde en sheikh??
» Næppe.
»
» Skær alle analyser væk. Der er kun EN måde BIF kan skaffe yderligere 125
» mill der skal til årligt til at skabe et “top 1 hold”. 125 mill giver endda
» kun muligheden for at skabe et top 1 hold.
»
» Det er spillersalg. Men fortæl gerne andre indtægtskilder, jeg kan dog ikke
» finde dem. Du kan klemme 10-15 mere ud af sponsorer på en god dag. Men
» spillersalg er eneste kilde med potentiale nok.
»
» Tilmed så er niveauet i ligaen der allerede til at kunne sælge for en
» temmelig stor del af de 125 mill. Måske de 75 mill kontinuerlig, hvis man
» kan skaffe en pipeline af unge spillere med kvalitet.
»
» Derfor går alle investeringer derhen pt. Det er den hurtigste relative
» sikre vej, det er det eneste vej, med mindre nogle vil anbefale at drive
» bank eller badeland.
»
» Så DER har du forklaringen på udviklingspotentialet. Måske du ikke kan lide
» svaret, måske du mener man fiktivt derude kan skaffe bedre spillere end et
» budget rækker til. Who cares, over tid er der kun cash der bestemmer hvor
» du ligger.
»
» Cash der kun kan komme i tilstrækkelig omfang via spillersalg. Men fortæl
» gerne din egen version af hvordan du skaffer 125 mill i netto indtjening.

Europæisk gruppespil.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 07:34

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

» » Suit yourself kan man vel bare sige. Du bestemmer selv kriterierne i dit
» » klubvalg.
» »
» » Et “top 1 hold” koster virkelig mange penge i DK. Kan BIF finde en
» sheikh??
» » Næppe.
» »
» » Skær alle analyser væk. Der er kun EN måde BIF kan skaffe yderligere 125
» » mill der skal til årligt til at skabe et “top 1 hold”. 125 mill giver
» endda
» » kun muligheden for at skabe et top 1 hold.
» »
» » Det er spillersalg. Men fortæl gerne andre indtægtskilder, jeg kan dog
» ikke
» » finde dem. Du kan klemme 10-15 mere ud af sponsorer på en god dag. Men
» » spillersalg er eneste kilde med potentiale nok.
» »
» » Tilmed så er niveauet i ligaen der allerede til at kunne sælge for en
» » temmelig stor del af de 125 mill. Måske de 75 mill kontinuerlig, hvis
» man
» » kan skaffe en pipeline af unge spillere med kvalitet.
» »
» » Derfor går alle investeringer derhen pt. Det er den hurtigste relative
» » sikre vej, det er det eneste vej, med mindre nogle vil anbefale at drive
» » bank eller badeland.
» »
» » Så DER har du forklaringen på udviklingspotentialet. Måske du ikke kan
» lide
» » svaret, måske du mener man fiktivt derude kan skaffe bedre spillere end
» et
» » budget rækker til. Who cares, over tid er der kun cash der bestemmer
» hvor
» » du ligger.
» »
» » Cash der kun kan komme i tilstrækkelig omfang via spillersalg. Men
» fortæl
» » gerne din egen version af hvordan du skaffer 125 mill i netto
» indtjening.
»
» Europæisk gruppespil.

Der ligger vel 50 mill MAX for BIF i gruppespil i fremtiden. EL er formentlig væk for danske klubber. Dermed er det Conference League.

Ingen kommer udenom spillersalg for fremtiden.

Mr. Mojo

15.09.2021, 10:54

@ 1312
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

» Der ligger vel 50 mill MAX for BIF i gruppespil i fremtiden. EL er
» formentlig væk for danske klubber. Dermed er det Conference League.

Det er netop derfor, at det er så vigtigt at samle koefficientpoint i år - for at sikre, at EL stadig er en reel mulighed i fremtiden.

Med fire danske hold i gruppespil har vi en gylden mulighed for at indsamle mange af de point, som vi mister fra den gode sæson 16/17, og derved holde os godt til.

Med et sikkert gruppespil har vi desuden mulighed for at indsamle klubkoefficientpoint til os selv, hvilket kan give os en bedre seedning fremover.

» Ingen kommer udenom spillersalg for fremtiden.

Det er der vist heller ikke nogen, der har påstået.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 13:47

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

» » Der ligger vel 50 mill MAX for BIF i gruppespil i fremtiden. EL er
» » formentlig væk for danske klubber. Dermed er det Conference League.
»
» Det er netop derfor, at det er så vigtigt at samle koefficientpoint i år -
» for at sikre, at EL stadig er en reel mulighed i fremtiden.
»
» Med fire danske hold i gruppespil har vi en gylden mulighed for at indsamle
» mange af de point, som vi mister fra den gode sæson 16/17, og derved holde
» os godt til.
»
» Med et sikkert gruppespil har vi desuden mulighed for at indsamle
» klubkoefficientpoint til os selv, hvilket kan give os en bedre seedning
» fremover.
»
» » Ingen kommer udenom spillersalg for fremtiden.
»
» Det er der vist heller ikke nogen, der har påstået.

Nej, det er ved gud ikke nogen gylden mulighed for at opnå nok koefficient point i år. DK er kamp presset og skal overhale Tjekkiet og Tyrkiet, som bliver meget svært. Jeg vil påstå de 4 danske klubber skal skaffe 35 point mere, som er med 2 point for en vundet kamp.

Dvs 2- eller hellere 3 skal gå videre fra deres gruppe. Vi spiller mod et hold hvor det er lige gyldigt om vi har budget på 70 mill eller 80 eller for den sags skyld 90 mill.

Selv de andre to har større budget end vi har, også med 90 mill i budget.

Så chancen for den i fremtiden hedder max Conference League er vel 85-90%.

Mr. Mojo

15.09.2021, 16:54
(redigeret af Mr. Mojo
at 15.09.2021, 17:38)


@ 1312
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

» Nej, det er ved gud ikke nogen gylden mulighed for at opnå nok koefficient
» point i år. DK er kamp presset og skal overhale Tjekkiet og Tyrkiet, som
» bliver meget svært. Jeg vil påstå de 4 danske klubber skal skaffe 35 point
» mere, som er med 2 point for en vundet kamp.

Ja, præcis. Danmark er meget presset på koefficientlisten.

Der en gylden mulighed for at indsamle point, når vi har fire danske hold i gruppespil. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at pointene kommer af sig selv. Men det kan gøre os i stand til at begynde at kravle op ad listen igen, selvom vi måske ikke når helt derop, hvor vi gerne skal være, på en enkelt sæson.

» Dvs 2- eller hellere 3 skal gå videre fra deres gruppe. Vi spiller mod et
» hold hvor det er lige gyldigt om vi har budget på 70 mill eller 80 eller
» for den sags skyld 90 mill.
»
» Selv de andre to har større budget end vi har, også med 90 mill i budget.
»
» Så chancen for den i fremtiden hedder max Conference League er vel 85-90%.

Historisk set har danske hold sagtens kunnet hamle op med hold fra Tjekkiet, Bulgarien, Skotland, Serbien, Gibraltar, Slovakiet osv.

Danske hold Superligahold kan både vinde og tabe til topholdene fra de ligaer - så jo det kan have betydning, om man har truppen på plads i tide.

Og ja, 10 milioner kroner gør erfaringsmæssigt en større forskel i et transferbudget på 80 milioner kroner, end 40 milioner kroner gør i et transferbudget på 300 milioner kroner.

Men det er jo ikke de eksakte beløb, der er pointen i det indlæg, vi debatterer ud fra.

Red.: I øvrigt vil jeg da heller ikke mene, at vi er komplet chanceløse mod Prag, ligesom vi ikke var det mod Salzburg.

mimor

15.09.2021, 17:25

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

Tror det mange mener herinde er, at CV ved at købe skadede unge spillere fra skandinavien, jo ikke vælger kun MC modellen, men også den med mælketænder. Derudovber nævner NF selv at vores spillestil og relationer kan tage 6-12 måneder at lære + at de nye skal i form til vores måde at spille på.
Det mindsker forhåbentlig tiden at man køber spillere som har spillet voksenfodbold, men her vil CV med sin historik i FCN helst købe ungt. Og dem kan vi ikke bruge de første 6 måneder
Se f. eks på Fallenius. Han har været her i 8 måneder og er ikke engang tæt på noget som helst. Hegheim sandsynligvis købt som Maxsøs afløser og derfor skal han først være klar tidligst til foråret. Wikstrøm er en skadet spiller, så penge ud af vinduet.
Derfor har vi Greve, Cappis og Tsiembe, som kan vise sig at gøre en forskel.
De følger også formlen med at have spillet i Danmark, har lidt alder og kan derfor bruges nu

1312

Hellerup,
15.09.2021, 17:45

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

Resultatet er det samme. At vi får overordenligt svært ved at opnå koefficient point nok til at opnå en 15. plads. Det er pointen. Det er ikke en gylden mulighed for at opnå målet.

Men klubben skal selv skabe pengene for at rykke. Det kan du kun, hvis andre laver en fejl og sælger dig en spiller der er for god til pengene, eller du selv laver dine spillere. Man kan ikke forvente at kunne finde 11 fejl derude.

Der er intet der siger at det ikke er muligt selv at lave sine spillere, men det er svært at komme som klub nr. 8 med det mål og derfor er klubben hvor den er.

Det kan sagtens tage 10 år, men der er man formentlig ikke så tålmodige blandt kunderne til at vente endnu 10 år.

Det ser vi dagligt på disse sider.

Chester

Nørrebro,
14.09.2021, 21:13

@ 1312
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

»
»
» Suit yourself kan man vel bare sige. Du bestemmer selv kriterierne i dit
» klubvalg.

Jeg snakker ikke om andet klubhold. Jeg siger fra. Drosler mit engagement ned.
Jeg synes du har tilbøjeligheder til at lægge andre ord i det end det man skriver.

»
» Et “top 1 hold” koster virkelig mange penge i DK. Kan BIF finde en sheikh??
» Næppe.
Skrev jeg vi skulle købe os til et tophold.

»
» Skær alle analyser væk. Der er kun EN måde BIF kan skaffe yderligere 125
» mill der skal til årligt til at skabe et “top 1 hold”. 125 mill giver endda
» kun muligheden for at skabe et top 1 hold.

Jeg skriver ikke om at bruge alle de forventede indtægter fra EL.

Kevin Tshiembe ville nok højst koste 2. mio mere, hvis vi fik han inden sæsonstart eller kort efter.
Mathias Greve lige så.
Når man er sikret EL og vi ved budgetmæssigt, hvad overskuddet stort set vil blive, så ville 2-4 mio kr. være givet godt ud, og være klar fra start.
Placeringspenge efter 11 og 22 kampe samt til slut må antages at kunne være 2-3 pladser bedre med mulighed for Conf.L, eller EL.

Kort og godt, så er CV dumpet dette vindue. En turn arround betyder ikke, at man umiddelbart slækker på holdet. De dyre spillere er væk med få undtagelser og de dyre spillere får du ikke væk.

»
» Det er spillersalg. Men fortæl gerne andre indtægtskilder, jeg kan dog ikke
» finde dem. Du kan klemme 10-15 mere ud af sponsorer på en god dag. Men
» spillersalg er eneste kilde med potentiale nok.
»
» Tilmed så er niveauet i ligaen der allerede til at kunne sælge for en
» temmelig stor del af de 125 mill. Måske de 75 mill kontinuerlig, hvis man
» kan skaffe en pipeline af unge spillere med kvalitet.
»
» Derfor går alle investeringer derhen pt. Det er den hurtigste relative
» sikre vej, det er det eneste vej, med mindre nogle vil anbefale at drive
» bank eller badeland.
»
» Så DER har du forklaringen på udviklingspotentialet. Måske du ikke kan lide
» svaret, måske du mener man fiktivt derude kan skaffe bedre spillere end et
» budget rækker til. Who cares, over tid er der kun cash der bestemmer hvor
» du ligger.
»
» Cash der kun kan komme i tilstrækkelig omfang via spillersalg. Men fortæl
» gerne din egen version af hvordan du skaffer 125 mill i netto indtjening.

Hm!. Der ingen som ikke vil tjene på ungdommen.
Men så meget vi kan vide, så har fcn et pipline af spillere gennem deres klub.
De tjener mange penge, men ingen titler - Hvad gør de galt. Den bedste placering de sidste 10 sæsoner er en enkelt 3. plads.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 07:40

@ Chester
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

Jamen så er hele forskellen mellem at dumpe og ikke jo de 4 uger to spillere skulle have være hente ind tidligere.

Og kravet til en BIF direktør er at ligge i top tre på er hvert givent tidspunkt eller skrid.

Det er det jeg læser.

Personligt har jeg en anden tilgang da fundamentet tager tid at bygge op når man selv skal finde finansieringen. Det er de kontinuerlige 125 mill i større indtægter der skal ændre verden.

Vil nærmere sige det er utroligt så lidt der er blevet gjort på det fundamentale i BIF de sidste 10 år. Man har meldt Master Class ud for mange år uden, men det var en tom skal.

Godt nok en mærkelig drevet klub. Jeg vil nærmere sige at fejlen ligger længere oppe. Det er mig en gåde hvad Palmå bidrager med.

Mureren

15.09.2021, 12:04

@ 1312
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

Stop stop stop! Vi har det 3 største budget, så det er uden tvivl en fiasko, hvis vi ikke slutter der. Uanset hvordan vi vender og drejer den. Og slutter vi langt under, så er der nogen i klubben, der ikke har gjort deres arbejde godt nok. Husk på, at jo dårligere placeringer vi får, jo mere må vi tage af egen kasse. Det betyder dårligere spillere osv. Det er en ond cirkel.

At tro vi kommer til at sælge for 125 mio hvert år, er direkte vanvittigt. Vi har valgt en fcn model, men bare uden at have noget nlr de bedste talenter. Hvordan det nogensinde skal gå godt, det har jeg slet ikke fantasi til at forestille mig. Og nej, u17 ændrer ikke det helt store, på den lange bane.

Det hele lyder romantisk, men realistisk er det næppe.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 13:39

@ Mureren
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

Fcm sælger for godt 125 mill årligt, og så siger du nu det aldrig kommer til at ske.

Men hvorfor lukker vi så ikke bare foreningen ned???

Skal du være nr 1, eller ligestillet med, så skal du indenfor et par år op på ca. 300 mill i omsætning. Der mangler ca. 125 mill. ift er normal år.

Find dem.

Om det så er 75 mill i salg og 50 mill i Conference League indtægter er total ligegyldigt.

Men du køber IKKE spillere for 80 mill i stedet for 70 mill og så vinder noget som helst over tid.

Og så er det sådan set lidt ligegyldige hvor dramatiske indlæg I skriver.

Der er ingen vej udenom at flytte nogle spillere i niveau. Det ER eneste indtægtskilde hvor du kan finde de millioner der skal til.

Men byd endeligt ind hvis nogle mener de kan forbedre sponsorindtægter med 50 mill. Eller tilskuer indtægter med 50 mill.

Anyone?

I får IKKE en ejer til for 10. gang at prøve med brækkejernet og nye 50 mill.

Returnofthemack

2730 Lykke,
14.09.2021, 08:53

@ 1312
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

» Hørt.
»
» Hvilken tråd nr er dette med samme budskab: at transfervinduet i deres øjne
» var skod?? Nr 20??
»
» Mon ikke bare man så gang nr 20 prøver igen at sige at man pt er i en turn
» around, hvor der skal skabes et likviditets overskud. Det fandt vi ud af pt
» er 26,8 millioner.
»
» Med indtægterne fra EL og Lindstrøm, så må vi formode at man, minus et par
» omtalte digitale investeringer næste år er relativ tæt på at have opbygget
» netop dette likviditets overskud.
»
» Hvorefter man kan begynde at sætte den værdi ind i holdet. Man ser også AGF
» gøre dette med det overskud og råderum de har skabt sig.
»
» Det eneste vi ikke ved er størrelsen af den buffer man ønsker sig inden. Og
» så venter man vel også på U17 begynder at slå ind på første holdet med en
» fornuftigt pipeline af spillere der løbende kan skydes af til Europa.
»
» Mon ikke vi rammer tråd 40 inden vi når dertil?

Lad os nu ikke gør dette til den patetiske Fb-gruppe "Brøndby for fan", hvor man dagligt kan læse, hvordan folk bliver udskældt for at sige noget, der blot er marginalt kritisk om klubben.
Mm. vi holder med en klub i Hviderusland, må vi have ret til at ytre os, ligesom folk, der synes, at solen skinner, og alt er godt på Vestegnen, kan fortælle folk netop dette.

AGF er et glimrende eksempel på, at man agerer på transfervinduet, fordi man ikke er stærk nok. Mikael Andersson og Bundu er glimrende indkøb, og jeg er ikke i tvivl om, at de overhaler os inden længe.
Vores ageren var en nordmand med mælketænder samt en nobody fra Kroatien.

Folk skriver jo, fordi det netop ikke går den rigtige vej. Er grænsen ét indlæg i starten af sæsonen, og så må dette indlæg tale for resten af halvsæsonen?

Det er fint at komme i likviditetsoverskud, og så kan vi hygge os med sorte tal i nedrykningsspillet, hvilket nok skal hjælpe fedt på humøret.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

B-!-F.1964

Aarhus,
14.09.2021, 11:27

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

AGF er et glimrende eksempel på, at man agerer på transfervinduet, fordi man ikke er stærk nok. Mikael Andersson og Bundu er glimrende indkøb, og jeg er ikke i tvivl om, at de overhaler os inden længe.
Vores ageren var en nordmand med mælketænder samt en nobody fra Kroatien.


Jeg er enig i alt hvad du skriver omkring, at man som fan selvfølgelig skal have lov til at ytre sig som man ønsker. Det mest ønskværdige i en hver debat er naturligvis, at vi kan gøre det på et sagligt og sobert grundlag, men desuagtet at man ikke er i stand til det, så skal man selvfølgelig ikke fratages retten til det.

MEN, jeg studser godt nok over dit eksempel med gf. Havde du, oprigtigtalt, siddet med klappølserne fremme, hvis CV i 11. time havde præsenteret Mikael Anderson for 15 mio. kr.? En 23-årig spiller, der vel ret beset aldrig rigtig har bevist sit værd i fcm. Og derudover lejet Bundu, der intet har bevist siden sidst han var i gf? Det er muligt de bliver en bragende succes, men jeg tvivler godt nok stærkt på at CV havde stået meget bedre i billedet, havde han begået de to handler.

Returnofthemack

2730 Lykke,
14.09.2021, 11:44

@ B-!-F.1964
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Det er hørt før.

» AGF er et glimrende eksempel på, at man agerer på transfervinduet, fordi
» man ikke er stærk nok. Mikael Andersson og Bundu er glimrende indkøb, og
» jeg er ikke i tvivl om, at de overhaler os inden længe.
» Vores ageren var en nordmand med mælketænder samt en nobody fra
» Kroatien.

»
» Jeg er enig i alt hvad du skriver omkring, at man som fan selvfølgelig skal
» have lov til at ytre sig som man ønsker. Det mest ønskværdige i en hver
» debat er naturligvis, at vi kan gøre det på et sagligt og sobert grundlag,
» men desuagtet at man ikke er i stand til det, så skal man selvfølgelig ikke
» fratages retten til det.
»
» MEN, jeg studser godt nok over dit eksempel med gf. Havde du, oprigtigtalt,
» siddet med klappølserne fremme, hvis CV i 11. time havde præsenteret Mikael
» Anderson for 15 mio. kr.? En 23-årig spiller, der vel ret beset aldrig
» rigtig har bevist sit værd i fcm. Og derudover lejet Bundu, der intet har
» bevist siden sidst han var i gf? Det er muligt de bliver en bragende
» succes, men jeg tvivler godt nok stærkt på at CV havde stået meget bedre i
» billedet, havde han begået de to handler.

Både ja og nej. Hvis CV som noget af det første i vinduet var styrtet ud og havde brugt 25 millioner på det to spillere, havde jeg hævet øjenbrynet. Hvis vi derimod havde haft tre point efter 7 kampe, og vinduet lukkede om 1 dag, havde jeg tænkt, det var en handlekraftig sportsdirektør.
I det tilfælde må ledelsen kalde "broken arrow" over radioen, og så hjælper det ikke at købe en udviklingsspiller. Spillerne skal se, at der kommer forstærkning, at der reageres på holdets nedtur, og der kan de finde en ro i, at det er kapaciteter, der signes.

Nu var vores situation trods alt lidt en anden, selvom den ikke er meget bedre. Dog forstår jeg ikke, at man ikke har kigget på frie transfers til sidst i vinduet.
Her lå det lige for at se på Bubacar Sanneh, der er uden kontrakt, hvis man ønskede noget erfaring til forsvaret, så NF stadig kunne spille 3-5-2. Sanneh er en klassespiller, der, indrømmet, har kæmpet med tingene de seneste år. Hvis han fandt sit niveau igen, kunne han være blevet et bæst for os.
Jeg forstod heller intet af, at Sousa ikke var et alvorligt emne, hvis man ønskede en teknisk forbindelsesspiller på midtbanen. Han er som skræddersyet til konceptet.

I stedet skal vi vente og se, hvad Heggheim kan og ikke kan, lige som Greve også har fået en helt anden rolle, end han havde i Randers. Her kommer min pointe ind igen om, at CV i hvert fald ikke har købt ind til NF og 3-5-2.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

mimor

14.09.2021, 12:07

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

Dette transfervindue viser med al tydelighed, at vi er FCN 2

B-!-F.1964

Aarhus,
14.09.2021, 12:15

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

Både ja og nej. Hvis CV som noget af det første i vinduet var styrtet ud og havde brugt 25 millioner på det to spillere, havde jeg hævet øjenbrynet. Hvis vi derimod havde haft tre point efter 7 kampe, og vinduet lukkede om 1 dag, havde jeg tænkt, det var en handlekraftig sportsdirektør.
I det tilfælde må ledelsen kalde "broken arrow" over radioen, og så hjælper det ikke at købe en udviklingsspiller. Spillerne skal se, at der kommer forstærkning, at der reageres på holdets nedtur, og der kan de finde en ro i, at det er kapaciteter, der signes.

Nu var vores situation trods alt lidt en anden, selvom den ikke er meget bedre. Dog forstår jeg ikke, at man ikke har kigget på frie transfers til sidst i vinduet.
Her lå det lige for at se på Bubacar Sanneh, der er uden kontrakt, hvis man ønskede noget erfaring til forsvaret, så NF stadig kunne spille 3-5-2. Sanneh er en klassespiller, der, indrømmet, har kæmpet med tingene de seneste år. Hvis han fandt sit niveau igen, kunne han være blevet et bæst for os.
Jeg forstod heller intet af, at Sousa ikke var et alvorligt emne, hvis man ønskede en teknisk forbindelsesspiller på midtbanen. Han er som skræddersyet til konceptet.

I stedet skal vi vente og se, hvad Heggheim kan og ikke kan, lige som Greve også har fået en helt anden rolle, end han havde i Randers. Her kommer min pointe ind igen om, at CV i hvert fald ikke har købt ind til NF og 3-5-2.


At vi i Brøndby har haft et yderst besynderligt transfervindue, hvor det ikke er ambitionerne, der har været den altafgørende faktor for vores ageren, anfægter jeg ingenlunde. Jeg er fuldstændig enig i, at det har været rådvildt og uden en tydelig og klar rød tråd.

Jeg anerkender også din pointe om, at gf's situation ikke er at sammenligne med vores, hvorfor det i deres tilfælde godt kunne give mening at hente de spillere ind. Jeg mener CV har dumpet dette transfervindue - jeg vil måske nok gå så vidt som at sige; med et brag. Men min pointe er, at CV ikke havde kunne ændre på det indtryk, havde han gjort som gf og hentet Anderson og Bundu til sidst i vinduet.

1312

Hellerup,
14.09.2021, 12:19

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (6)

Det er hørt før.

Dette siger mig det er et håb om den stærke mand mere end at gøre det rigtige over tid og du ikke reparerer noget som helst med kortsigtede indkøb, når du ikke er nr 1 i budget.

For skal du virkelig rykke på en halvsæson, så skal du hive nogle 28-30 årige ind. Dyre og du mindsker dine muligheder for at rykke på overordnet budget over tid.

Jeg kan kun finde 2 steder man kan booste budgettet via nye indtægter. Det er spillersalg og kontinuerlige EC resultater. Dårlig seedning har bragt EC kortet ned i sandsynlighed.

Dermed er der spillersalg som den største, det er der fokus ligger og der kommer de bedste år fra 23 og frem med et U17 hold med muligheder i.

Det kan jeg godt vente på, men det er der så andre der skriver daglige indlæg om er uacceptabelt.

Ved ikke om det bliver mere korrekt af at diskutere det i nye indlæg hver dag. Men må konstatere det er kommet for at blive

Der mangler 125 mill i årlige indtægt. Det er problemet,

Jeller

14.09.2021, 14:17

@ 1312
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

» Dette siger mig det er et håb om den stærke mand mere end at gøre det
» rigtige over tid og du ikke reparerer noget som helst med kortsigtede
» indkøb, når du ikke er nr 1 i budget.
»
» For skal du virkelig rykke på en halvsæson, så skal du hive nogle 28-30
» årige ind. Dyre og du mindsker dine muligheder for at rykke på overordnet
» budget over tid.

Jeg er sikker på at en spiller på 26 eller 27 år også ville kunne gøre en afgørende forskel på en halvsæson.

Og man har jo rent faktisk hentet Greve på 26 år, som vel ret beset taler imod den pointe du fremfører. Det samme kunne siges da man hentet Pavlovic og til dels Lumb. Umiddelbart ligner det jo at der er en klar strategi. Men alligevel er der de her mærkværdige indkøb, som hverken er klare profiler ala, Maxsø, Mukhtar, Kaiser, Tibbling, Lasse Vigen og Pukki der alle kom fra et højere niveau og fra første kamp kunne vise et højt niveau. Ikke alle er blevet ubetinget succeser, hvor skader og trænerskift har haft indflydelse, men succesraten må siges at være højere med disse spillere.

Samtidig var fordelen ved flere af disse spillere at de var unge og man potentielt set kunne få penge for dem. Greve og Pavlovic kan jeg ikke se hvordan passer ind i strategien.
»
» Jeg kan kun finde 2 steder man kan booste budgettet via nye indtægter. Det
» er spillersalg og kontinuerlige EC resultater. Dårlig seedning har bragt EC
» kortet ned i sandsynlighed.

Ja, og man får aldrig ændret på dårlig seedning hvis man ikke præstere I Europa. Denne sæson er muligheden for at ændre på det billede i de næste 5 år. Det synes for mig underligt, at man ikke gør mere for at skrabe point sammen i Europa. Lej nogle spillere der kan toppræsterer I de europæiske kampe. Bare 3-4 spillere kunne gøre en stor forskel vil jeg vurdere. Forestil dig Jesper Hansen til at stå i Europa kun. En Maxsø type mere i forsvaret, en Mukhtar på den offensive midtbane og en Pukki i angrebet mere. 4 spillere på en leje kontrakt i 6 mdr., med mulighed for forlængelse i 6 mdr. Mere og en købsklausul, så måske ville ligge på 7-10 mio, men som kun ville blive indfriet hvis man forventede at kunne sælge for 15-20 1-2 år efter. Præcis som man gjorde det med både Pukki og Mukhtar.
Leje spillerne ville måske koste omkring 10 mio. kr. over 6 mdr. Med mulighed for at indfri en forlængelse og et køb efterfølgende. Men det ville være koefficient point der ville gælde de næste 5 år. Og en engangsudgift som man ikke ville hænge på i langt tid.
Oven i det nævnte CV selv de gode muligheder for leje og udleje ifb. med Covid-19.
»
» Dermed er der spillersalg som den største, det er der fokus ligger og der
» kommer de bedste år fra 23 og frem med et U17 hold med muligheder i.

Ja, den strategi er fin. Men som alting i livet skal er være en balance. Balancen synes ude af trit lige nu.
»
» Det kan jeg godt vente på, men det er der så andre der skriver daglige
» indlæg om er uacceptabelt.
»
» Ved ikke om det bliver mere korrekt af at diskutere det i nye indlæg hver
» dag. Men må konstatere det er kommet for at blive
»
» Der mangler 125 mill i årlige indtægt. Det er problemet,

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

1312

Hellerup,
14.09.2021, 14:48

@ Jeller
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Det er hørt før.

Lejesvende for 10 mill?

Aldrig i livet. Så hellere flunke Big time i Europa League.

Mr. Mojo

14.09.2021, 15:25

@ 1312
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

» Lejesvende for 10 mill?
»
» Aldrig i livet. Så hellere flunke Big time i Europa League.

Hvorfor? For en dansk klub ligger der enorme økonomiske muligheder i at gøre det godt i Europa. Og koefficentpoint - både for land og klub - er ekstremt vigtige for os.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 07:46

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Det er hørt før.

Fordi lejesvende er et luftkastel. Forhandlingssituationen siger de ville kræve løn uden resultater og når encitaments strukturen er sådan at de bare skal møde op for at gå pengene, så ville det ende i kaos.

Vi har set så mange hurtigt indkøbte slå op i banen fordi der ingen kultur var i de spillere. Som da Tom Køhlert for mange år siden droppede en flok dyre spillere og tog unge klub folk ind og faktisk spillede bedre med dem

Der er for mig at se en fundamentale misforståelse af hvad det kræver at “bygge” et Europa League hold.

Snit budget på de hold i EL der kan noget et vel 250 mill. Vi kommer med 70 mill.

Prøv lige at se det. Nu siger I så at havde vi bare brugt 80 mill, så havde vi ryddet ligaen….

Ahhhh men altså.

Jeller

15.09.2021, 18:17

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Ahhhh men altså

» Fordi lejesvende er et luftkastel. Forhandlingssituationen siger de ville
» kræve løn uden resultater og når encitaments strukturen er sådan at de bare
» skal møde op for at gå pengene, så ville det ende i kaos.

Denne argumentation bliver du nok nød til at gennemføre. Hvordan er der ikke ulighed for bonusordninger i en lejeaftale, som eksempelvis kampbonus?
»
» Vi har set så mange hurtigt indkøbte slå op i banen fordi der ingen kultur
» var i de spillere. Som da Tom Køhlert for mange år siden droppede en flok
» dyre spillere og tog unge klub folk ind og faktisk spillede bedre med dem

Så det er bedre at købe Gammelby, Ante Erceg, Pavlovic, Lumb osv.

End at leje spillere, hvor man kan finde ud af deres niveau og lade være med at købe dem.
Mukhtar og Pukki er eksempler på spillere hvor man fik nogen der var i den højeste ende, men også spillere som Halimi, Jung, Jan Kliment, Nikolai Laursen, Uffe Bech og Mraz er alle gode eksempler på spillere hvor man netop fandt ud af om man skulle købe eller lade være.
At Halimi så blev købt selvom der var stor uenighed om det er en anden sag. Men disse spillere viser jo netop at man kan skille tårerne fra bukkene ved at leje spillere. Jeg har ikke kunne se på nogle af de spillere at de var lejet.

»
» Der er for mig at se en fundamentale misforståelse af hvad det kræver at
» “bygge” et Europa League hold.
»
» Snit budget på de hold i EL der kan noget et vel 250 mill. Vi kommer med 70
» mill.
»
» Prøv lige at se det. Nu siger I så at havde vi bare brugt 80 mill, så havde
» vi ryddet ligaen….

Så du skriver at vi er så langt efter at vi alligevel er prisgivet. Med samme argumentation kunne man lige så godt bare sætte de 11 yngste spillere ind.

Det handler jo ikke om at Brøndby skulle vinde over Redbull 2,men at man havde muligheden for at skaffe nogle point sammen over 6 kampe, hvor 1 af holdene altså ikke er et markant højere budget i Prag.

Kan man opnå en 3. Plads
» kan man fortsætte i den nye turnering hvilket ville give flere point og 2 ekstra internationale kampe mod en formentlig fed modstander og muligheden for at overraske. Over 2 kampe kan meget trods alt ske.

» Ahhhh men altså.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Chester

Nørrebro,
14.09.2021, 21:19

@ 1312
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

» Lejesvende for 10 mill?
»
» Aldrig i livet. Så hellere flunke Big time i Europa League.

Glem pris. Men Jeller har en pointe. Vi kunne have boostet vores koefficient point, vi var sikret minimum EL.

Jeg kender ikke beløbene. Men jeg tror en vundet og en uafgjort kamp ville kunne dække de ekstra udgifter man ville have, hvis man havde lejede 2-3 spillere for en sæson

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 07:58

@ Chester
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

Du ville med 80 mill i stedet for 70 mill i budget have brændt en liga af hvor holdene du er oppe i mod har et snit budget på 250 mill?

Det er 10 mill kroner der gør forskellen??

Seriøst?? Det du siger er at Rangers er helt fejl på den når de bruger 250 mill årligt, formentlig mere, på spillere.

De kan nøjes med 80 mill. Steven Gerrard: du skal bare lige hive for 10 mill lejesvende ind et halvt år så er Europa League klaret med en 8-10 point.

Og så kører du ellers løs med 70’mill i ligaen.

Jeller

15.09.2021, 18:03

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

De forbudte lejesvende.

» Lejesvende for 10 mill?

Jeg beklager min besvarelse der måske har lidt for meget Patos, men når argumentationen udelukkende beror sig på Patos og glimrer ved fraværet af logos vil jeg prøve at smide en anelse logos ind i debatten.

Hørt hørt. Ingen lejesvende.
Hellere Mukhtar og Pukki end Paycheck.

Næ, hov. Pukki og Mukhtar var jo lejet spillere og Paycheck ejede man jo.

Det du omtaler handler om personligheden ikke den finansielle og juridiske aftale.
»
» Aldrig i livet. Så hellere flunke Big time i Europa League.

Ja, hvorfor gøre brug af et værktøj i værktøjskassen som vi har haft stor succes med.

Ikke alene synes det logisk at gøre brug af alle våbene i våbenskabet, men jeg mener at det også havde været det rette at gøre i denne situation med Covid-19 og mulighederne i markedet som CV har omtalt sammenlagt med den økonomiske forudsætning hvor det er blevet udtalt af CV at man ikke skal hæfte sig i en længere årrække for penge der kommer 1 gang. Så synes det oplagt netop at lade være med at binde pengene op på en langsigtet løsning, men netop lave kortsigtet aftaler, der kunne have sikret en langsigtet udvikling for holdet med flere point i Europa og dermed et bedre fundament for de næste 5 år.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

1312

Hellerup,
15.09.2021, 18:10

@ Jeller
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

De forbudte lejesvende.

Hvorfor har du tiltro til de kan finde gode lejesvende der ikke slår op i banen og viser sig at være enten for tidlig tilbage efter en skade eller klubben der lejer dem ud bare ikke fortalte at årsagen til de ikke spiller er fordi de er over the hill??

Klubledelsen synes jo på disse sider ikke at kunne slå et søm i en lort uden begge ødelægges…

Jeller

15.09.2021, 18:23

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

De forbudte lejesvende.

» Hvorfor har du tiltro til de kan finde gode lejesvende der ikke slår op i
» banen og viser sig at være enten for tidlig tilbage efter en skade eller
» klubben der lejer dem ud bare ikke fortalte at årsagen til de ikke spiller
» er fordi de er over the hill??

Fordi historikken tilsiger at vi tidligere har kunne det.
Fordi CV har udtalt at det var smart i Covid-19 markedet.
Fordi det giver os muligheden for at gå lidt højere op i udgifter pr. mdr fordi vi kun hæfter kortsigtet.
Fordi lejespillere også spiller for deres egen karriere ligesom alle andre spillere.

Derudover kan jeg konstatere at hvis CV fejler så ville omkostningen være mindre end hvis man hænger på en løn til Pavlovic (Erceg, Gammelby) I 4 år.
»
» Klubledelsen synes jo på disse sider ikke at kunne slå et søm i en lort
» uden begge ødelægges…

Klubledelsen? Altså mener du sportsdirektøren?

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

1312

Hellerup,
15.09.2021, 19:58

@ Jeller
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

De forbudte lejesvende.

Nåh men så er der jo tillid til sportslig ledelse.

Jeller

17.09.2021, 17:11

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

De forbudte lejesvende.

» Nåh men så er der jo tillid til sportslig ledelse.

Jeg synes det er upassende med yderligere debat hvis vi skal bruge retoriske greb som stråmænd bare for, at man kan føle man får en sejr.

Håber du får en god aften.

---
08-12-2016 - Plaffemedisteren (12:53): Jeller prøver at reformere skakten. Han er en ung Martin Luther
21-12-2016 - WM (17:44): Jeller er i gang med at reformere skakten nu som den yngre Klaus Riskjær

Mr. Mojo

14.09.2021, 15:17

@ B-!-F.1964
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

» MEN, jeg studser godt nok over dit eksempel med gf. Havde du, oprigtigtalt,
» siddet med klappølserne fremme, hvis CV i 11. time havde præsenteret Mikael
» Anderson for 15 mio. kr.? En 23-årig spiller, der vel ret beset aldrig
» rigtig har bevist sit værd i fcm. Og derudover lejet Bundu, der intet har
» bevist siden sidst han var i gf? Det er muligt de bliver en bragende
» succes, men jeg tvivler godt nok stærkt på at CV havde stået meget bedre i
» billedet, havde han begået de to handler.

Jeg tror faktisk, at Mikael Anderson kommer til at vise sig som et godt køb for agf. Bundu er jeg mere i tvivl om, men han er så også kun lejet.

KasperW

14.09.2021, 21:40

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

» Hørt.
»
» Hvilken tråd nr er dette med samme budskab: at transfervinduet i deres øjne
» var skod?? Nr 20??
»
» Mon ikke bare man så gang nr 20 prøver igen at sige at man pt er i en turn
» around, hvor der skal skabes et likviditets overskud. Det fandt vi ud af pt
» er 26,8 millioner.
»
» Med indtægterne fra EL og Lindstrøm, så må vi formode at man, minus et par
» omtalte digitale investeringer næste år er relativ tæt på at have opbygget
» netop dette likviditets overskud.
»
» Hvorefter man kan begynde at sætte den værdi ind i holdet. Man ser også AGF
» gøre dette med det overskud og råderum de har skabt sig.
»
» Det eneste vi ikke ved er størrelsen af den buffer man ønsker sig inden. Og
» så venter man vel også på U17 begynder at slå ind på første holdet med en
» fornuftigt pipeline af spillere der løbende kan skydes af til Europa.
»
» Mon ikke vi rammer tråd 40 inden vi når dertil?

Du er tydeligvis en CV fan med dette svar, da du ikke forholder dig til, hvad CV og Bech lovede. Vi har et middelmådigt hold.

1312

Hellerup,
15.09.2021, 07:53

@ KasperW
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

»
» Du er tydeligvis en CV fan med dette svar, da du ikke forholder dig til,
» hvad CV og Bech lovede. Vi har et middelmådigt hold.

Hurrrraaaaaa… endelig en der forstår det.

Det er en middelmådig klub, med i Europa, under middel midler. Siden hvornår er der nogen der lytter til Bech? I guder….

Alt det man skal bruge, skal man selv bygge. DET er årsagen til man prøver at bygge det op. Det er den fase klubben er i, som virker til at være et noget mere seriøst forsøg denne gang, da de er realistiske omkring det og ikke en ny tosse der banker døren ind og brænder nye 75 mill af man IKKE har.

Hvis det nogensinde skal have en reel chance. Så kræver det nye permanente indtægter på minimum 125 mill.

De kan kun komme fra talentfabrikken. Derfor er der ingen vej udenom at spille med 1/3 temmelig unge spillere. Gør man det, så sker det vi ser i ligaen i år i ny og næ.

Så der skal rykkes et niveau op på ungdomsholdene, hvilket jeg ser komme med U-17 holdet pt. Det er det alle går og venter på, at de bliver en del af førsteholdet

Returnofthemack

2730 Lykke,
15.09.2021, 11:13

@ 1312
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

» Hørt.
»
» Hvilken tråd nr er dette med samme budskab: at transfervinduet i deres øjne
» var skod?? Nr 20??
»
» Mon ikke bare man så gang nr 20 prøver igen at sige at man pt er i en turn
» around, hvor der skal skabes et likviditets overskud. Det fandt vi ud af pt
» er 26,8 millioner.
»
» Med indtægterne fra EL og Lindstrøm, så må vi formode at man, minus et par
» omtalte digitale investeringer næste år er relativ tæt på at have opbygget
» netop dette likviditets overskud.
»
» Hvorefter man kan begynde at sætte den værdi ind i holdet. Man ser også AGF
» gøre dette med det overskud og råderum de har skabt sig.
»
» Det eneste vi ikke ved er størrelsen af den buffer man ønsker sig inden. Og
» så venter man vel også på U17 begynder at slå ind på første holdet med en
» fornuftigt pipeline af spillere der løbende kan skydes af til Europa.
»
» Mon ikke vi rammer tråd 40 inden vi når dertil?

Ok, men hvor går grænsen mellem at lave en turnaround, komme i balance og ikke være kompetitiv i Superligaen ift. målsætningen om top tre? For det er vi p.t ikke.
Man må kunne skabe råderum og ikke bruge 9 millioner på en purung forsvarsspiller, der bliver betegnet som blot et okay talent. Jeg tror ikke Heggheim kommer til at skabe værdi lige nu, og derfor undrer købet mig, når forsvaret ellers skriger på erfaring.
Selvsamme råderum bliver vel heller ikke større af, at man fylder holdet med sekundaspillere som Divkovic, som jeg har svært ved at se bidrage til bronzemedaljer.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
15.09.2021, 18:06

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Det er hørt før.

»
» Ok, men hvor går grænsen mellem at lave en turnaround, komme i balance og
» ikke være kompetitiv i Superligaen ift. målsætningen om top tre? For
» det er vi p.t ikke.
» Man må kunne skabe råderum og ikke bruge 9 millioner på en purung
» forsvarsspiller, der bliver betegnet som blot et okay talent. Jeg tror ikke
» Heggheim kommer til at skabe værdi lige nu, og derfor undrer købet mig, når
» forsvaret ellers skriger på erfaring.
» Selvsamme råderum bliver vel heller ikke større af, at man fylder holdet
» med sekundaspillere som Divkovic, som jeg har svært ved at se bidrage til
» bronzemedaljer.

Jeg har andetsteds skrevet at valget man har stået med de sidste par vinduer var til evig tid at bruge de få penge der var til at forstærke holdet her og nu med ældre spillere, som ikke har videresalgs potentiale. Og dermed forblive på lav hylde i mange år, men stabil. Man har vel gået på kompromis for mange steder i mellemvarer.


Men man har valgt, at prøve at sætte en pipeline i gang, hvor du køber talenter, som du godt ved vil flunke i en vis procentdel. Men nogle kan videresælges.

Når du sætter denne pipeline igang, så vil du gå igennem 2-3 år inden, dem som kom for 2 år siden nu er en bærende spiller, der kan sælges. Mens de “nye” der har været der et år så skal tage over og man igen køber nogle helt grønne.

Den strategi er virkelig noget lort det første år hvor du må skalere ned på indkøb af dem der kan noget. Det er da der vi står pt.

Der er pt 6 spillere i truppen af den slags, og ingen har for alvor slået til endnu. Så det haster.

Returnofthemack

2730 Lykke,
16.09.2021, 09:57

@ 1312
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Det er hørt før.

Jeg forstår ikke ræsonnementet.

Performancespillerne skulle netop gøre, at vi ikke forblev på lav hylde, fordi de skulle blandes med unge spillere, der samtidig er store talenter.

Pipelinen er sat i gang, korrekt, men vi skulle jo netop stadig være kompetitive ved at indkøbe kapaciteter, der måske endda også er ældre end 27.
Problemet opstår, når man ikke har pipelinen helt på plads endnu, som du også er inde på, og man samtidig ikke holder sin udmelding om, at der skal forstærkes med performance spillere.
Alternativet til Hedlund og Uhre er Pavlovic. Hvis det holder, hvad Farzam fra BT sagde i transferpodcast hos Brøndbylyd, er hans indstilling og lyst til at træne rigtig skidt, og det var derfor nødvendigt med "noget til angrebet", som CV beskrev det.
Hvad skete der? Han gik ud og signede en gut, der ser ud til at kunne konkurrere med Bruno Batata i at blive hurtigst glemt som Brøndbyspiller, og det stiller mange sig uforstående overfor.

For første gang i lang tid, har CV ikke været god for Brøndby.

https://www.eurosport.dk/fodbold/3f...transfers_vid1543438/video.shtml

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

mimor

16.09.2021, 11:52

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Det er hørt før.

CV har været katastrofal for Brøndby som fodboldhold, men genial for Jan Bech og bestyrelsen og fodboldforretningen

Kongen13

14.09.2021, 10:02

@ fake
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Hvad skal vi bruge til, at vi nok have vundet de kampe sidste sæson?
Faktum er at vi har vundet 1 kamp, og er i gigantisk resultatmæssig og spillemæssig krise.

---
Henrik Jensen: "Hvis alle spillerne spiller en god kamp, så spiller holdet også en god kamp."

Hvad skal vi med Superliga bold, når vi har kvinder og oldboys?

Sahl

E-mail

13.09.2021, 13:09

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Efter kampen i går, må det stå klart, at vi ikke har truppen til at komme i
» top 6, som det ser ud nu - ellers kører man et hold som Silkeborg over på
» hjemmebane.

Arh, ud fra hvilke parametre kommer du frem til den konklusion ? Selv mod fcm var SIF da meget godt med, men fcm havde bare de individuelle spillere der kan afgøre kampene. Og i kampen mod BIF så man da også tydeligt at det er en kompetent oprykker.

» Det er simpelthen ikke godt nok, at et mesterhold har en så horribel bænk.
» At folk som Pavlovic og Fallenius skal gøre det ud for Hedlund og Uhre, når
» de ikke er i nærheden af at have niveauet.

I løbet af kampen mod SIF får indskiftet Gojani en chance i et angreb, og kommentatorerne nævner, at han ligner et indkøb der passer godt ind i SIFs spillestil.

BIF indskifter i 2. halvleg bl.a. Pavlovic, Fallenius og Børke...så sidder man lidt og tænker, hvilket system er det de passer ind i.

Det er måske ikke bænken der skal afgøre kampene, men når plan A ikke virker, så er det meget skidt reelt ikke at have en plan B, fordi ingen fra bænken gør en forskel, de bliver blot sat ind fordi de andre spillere er løbet tør for krafter.

---
85,87,88,90,91,96,97,98,02,05,21

Doktorenergud

13.09.2021, 13:33

@ Sahl
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Arh, ud fra hvilke parametre kommer du frem til den konklusion ? Selv mod
» fcm var SIF da meget godt med, men fcm havde bare de individuelle spillere
» der kan afgøre kampene. Og i kampen mod BIF så man da også tydeligt at det
» er en kompetent oprykker.

Det er jo ikke i sig selv et kæmpe problem at spille uafgjort mod SIF på hjemmebane - de er et fint hold, der gør det godt... MEN det er jo summen af alle de andre forudgående kampe... Når man kun har vundet een af de seneste 10 er man i krise - så kan man komme med nok så mange undskyldninger om, at man fortjente bedre, modstanderen spillede over evne osv osv... Faktum er bare, at når man har mødt samtlige oprykkere, samtlige krise- og resultatmæssigt udfordrede hold, og KUN har 1 sejr på kontoen - så har man et problem der skal tages seriøst, og jeg mener bestemt ROTM har ret i, at top-6 på ingen måde er en selvfølge...

Sahl

E-mail

17.09.2021, 13:32

@ Doktorenergud
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Arh, ud fra hvilke parametre kommer du frem til den konklusion ? Selv
» mod
» » fcm var SIF da meget godt med, men fcm havde bare de individuelle
» spillere
» » der kan afgøre kampene. Og i kampen mod BIF så man da også tydeligt at
» det
» » er en kompetent oprykker.
»
» Det er jo ikke i sig selv et kæmpe problem at spille uafgjort mod SIF på
» hjemmebane - de er et fint hold, der gør det godt... MEN det er jo summen
» af alle de andre forudgående kampe... Når man kun har vundet een af de
» seneste 10 er man i krise - så kan man komme med nok så mange
» undskyldninger om, at man fortjente bedre, modstanderen spillede over evne
» osv osv... Faktum er bare, at når man har mødt samtlige oprykkere, samtlige
» krise- og resultatmæssigt udfordrede hold, og KUN har 1 sejr på kontoen -
» så har man et problem der skal tages seriøst, og jeg mener bestemt ROTM har
» ret i, at top-6 på ingen måde er en selvfølge...

Nu mangler du så at se på hvad det var der blev svaret på:

Efter kampen i går, må det stå klart, at vi ikke har truppen til at komme i top 6, som det ser ud nu - ellers kører man et hold som Silkeborg over på hjemmebane.

Det har intet med alle de andre kampe at gøre, men det faktum at man som Top6 hold skal køre alle andre over. Det er da kun fcc og fcm hvor man kan forvente det, der er da ingen af de andre hold i ligaen der bare kører modstanderne over.

---
85,87,88,90,91,96,97,98,02,05,21

MP80

13.09.2021, 21:45

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Som jeg ser det, er det et kæmpe problem, at der ikke købes ind efter spillestilen, men man henter tilfældige spillere fordi man går i panik. Det virker ikke til der er nogen rød tråd, man sender sp aben videre til NF, som midt i det hele skal ændre spillestil. Tag seneste kamp, hvor det ofte så ud til at Mensah ikke havde nogen idé om hvor han skulle være på banen. Der var flere gange fuldstændig fri bane i Venstre side.

CV lovede også at hente erfaring til sidst i vinduet, det sagde han i et interview kort før vinduet lukkede, men hvad blev hentet ind efterfølgende en ung nordmand og et talent til angrebet. Cv har fejlet stort, jeg sige ikke dem, der er hentet ind ikke kan blive gode med tiden, men uden erfaring falder holdet helt igennem og Maxsø kan ikke løfte den opgave alene.

NF er alt for svag i forhold til CV, han nikker bare og lader som alt er godt. Dog har man på det seneste fået enkelte sure opstød fra NF, måske han snart får nok?

Lunkne

14.09.2021, 10:05

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Nu bliver du til tider skudt i skoene, at du er mavesur, og nærmest får et kick ud af at poste lange brokkeindlæg. Det skal derfor med, at du har lavet et langt undskyldningsindlæg til Niels Frederiksen, så helt uden nuancer og selvindsigt, er du jo ikke.

Jeg har svært ved at være uenig med dig her. Fodbold er et øjebliksbillede, og lige i øjeblikket, ser det utrolig kritisk ud på den københavnske vestegn. Hvor skal de "nemme" point komme fra? Alle hold, ved enten hvordan de skal spille os taktisk, eller også spiller de over evne, fordi de møder Brøndby IF. Det er to præmisser, der bestemt ikke taler til vores fordel !

Vi er blevet et ordinært fodboldhold, hvilket gør mere ondt, end jeg havde regnet med. For første gang i mange år, var jeg optimistisk i forhold til, at kunne æde os ind på de 2 fc-klubber. Og måske skyldes det, at vi blev mestre for tidligt, hvilket har skævvreddet alles forventninger til, hvor vi er lige nu som klub.

På stadion i fredags, var jeg næsten i chok over, hvor nemt det var for Silkeborg at lukke ned for os. Det var en af den slags kampe, hvor vi trykker maksimalt på de første 15-20 minutter, stemningen er vanvittig god og modstanderen står bare og parrere(vi kører dem over, når man lige at tænke). Men så er det, at man kommer i tanke om, at det her kampbillede er meget velkendt, og scorer vi ikke imens vi har momentum, bliver vi ramt af et effektivt uppercut på ET eller andet tidspunkt. Det var en kamp, jeg havde set mange gange før.

Vi vandt et mesterskab i en sæson, hvor titlen var inde for rækkevidde for relativt mange forskellige klubber. Jeg er ikke en af dem, som synes vi fik det billigste mesterskab i mange år. Hvis det var så billigt, hvorfor fanden tog i det så i ikke selv ??
Men problemet er, at ligaen stadig er relativt åben, medmindre fc-klubberne fortsætter med at køre derudaf. Men hvad værre er, så begynder sub-toppen at rykke på sig. Aab, OB, FCN og Randers er alle bedre kørende end os lige pt. Og dét bekymrer mig satme, i forhold til at nå top-6 :(

Returnofthemack

2730 Lykke,
14.09.2021, 10:44

@ Lunkne
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Nu bliver du til tider skudt i skoene, at du er mavesur, og nærmest får et
» kick ud af at poste lange brokkeindlæg. Det skal derfor med, at du har
» lavet et langt undskyldningsindlæg til Niels Frederiksen, så helt uden
» nuancer og selvindsigt, er du jo ikke.
»
» Jeg har svært ved at være uenig med dig her. Fodbold er et øjebliksbillede,
» og lige i øjeblikket, ser det utrolig kritisk ud på den københavnske
» vestegn. Hvor skal de

Tak for den kommentar. Jeg er glad for, at du forstår, det ikke bare handler om at lukke galde ud, men om at se problemerne i øjnene, hvis der er nogen. Jeg er ikke bleg for at erkende, jeg tog fejl, om det så er Niels Frederiksen eller Teemu Pukki, det gælder.

Det, der gør mig enormt ked af det, er, at CV har ødelagt NFs momentum. Jeg forstår til fulde, at man ikke kan holde på en ung gut med et kæmpe talent som Jesper Lindstrøm, og man kan heller ikke stavnsbinde Anthony Jung til Vestegnen, men man kan sørge for at lade være med at udvande holdet, når man erstatter dem.

"Vi skal have et Brøndby-hold i balance", næsten messer CV konstant, og det har han naturligvis ret i. I så fald vil jeg også bare bede ham om at lade være med at melde en top-tre målsætning ud, som klubben lige har gjort, hvis man ikke kan blive enig med sig selv om, om man skal spare sig til succes eller investere i holdet.
Betyder et Brøndby i balance, at det eneste alternativ til at agere fornuftigt på transfermarkedet er at kaste om sig penge? Nej.
Hvis klubben har en målsætning om at komme i top tre, skal det også afspejle sig det hold, man sender på banen. Der er vi meget langt fra at signalere seriøsitet, når NF ikke kan spille 3-5-2 mere, fordi der er indkøbt en purung normand, og en tidligere slemt skadet svensker, der åbenbart aldrig var ment til at være i nærheden af startopstillingen, siden han ikke kunne slå Børkeeiet af.
Divkovic er et andet godt eksempel. Man ville ikke engang kalde ham "washed up" i USA, for det kræver, at man engang har været god.

Man kan omvendt indvende, at Tshiembe og Greve er deciderede forstærkninger. Korrekt, men de er i den grad også købt i panik over at se, hvor åreladt holdet var, og hvor svage vi var, da først Maxsø sad på bænken. Det hold var til direkte nedrykning.

Jeg deler til fulde din bekymring over, at der ikke er nogen "nemme point", når vi ikke kan slå Silkeborg på hjemmebane. Vi har mødt Vejle på udebane, hvilket gav dem deres eneste point i 8 kampe, og Viborg kunne vi heller ikke ondulere på VP.

Der findes ikke billige mesterskaber, som du også er inde på. Det, vi skal have in mente ift. den sæson, er, at vi havde en fantastisk defensiv, og en link-up spiller som Jobbe, der samtidig besad en vanvittig fart og forbandt angreb og forsvar.
Vi har ikke en fantastisk defensiv længere, og Jobbe er væk. Fjern de to elementer, og du har netop et ordinært fodboldhold, der ikke kan lukke op for Silkeborgs defensiv på hjemmebane.
Det er en katastrofe, at CV sætter så uhomogent et hold sammen til stakkels NF, og hvis jeg var ham ville jeg tage vintertransfervinduet med for at se, om holdet blev styrket, for ellers ville jeg overveje min fremtid som førsteholdstræner.

Nordsjælland har tjent flere hundrede millioner de seneste år, men læg mærke til, at de aldrig agerer på transfermarkedet. Jeg vil ikke påstå, at CV prøver at kopiere den model 1:1, men som Brøndbyfans ser vi ind i en tid, hvor spillerne vi henter vil have langt mindre klangbund, end vi er vant til.
Potentiale i stedet for umiddelbar forstærkning er CVs transferstrategi. Den er fint til en vis grænse, men man risikerer også, at der er alt for meget fyld på et fodboldhold.
Den situation står vi i nu.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Lunkne

14.09.2021, 12:18
(redigeret af Lunkne
at 14.09.2021, 12:24)


@ Returnofthemack
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Det gør jeg. Jeg er ofte på linje med dig. Du havde en periode, hvor dit Schwäbe hate næsten kammede over, men du deler jo også roser ud, når det skal deles ud. Folk forveksler ofte kritik med, at man så ikke støtter op om holdet. Det har intet sammenhæng. Jo mere kritisk jeg er, des mere får jeg lyst til at møde op på stadion og synge mig hæs. For så betyder det, at min klub er i knæ.

Jeg har det fandme svært med CV i øjeblikket. På den ene side, er jeg voldsomt irriteret på ham, over at han har været med til at bringe os i denne her situation. Derudover, som du også selv er inde på, har han gjort arbejdsforholdene for NF markant sværere. Niels har formentlig forventet at vi skulle bytte på, ikke bygge OP igen. Men så på den anden side, når jeg hører CV i Brøndbylyd udtale at "vi går i krig sammen", samt at vi skal sikre et bæredygtigt Brøndby med fokus på egne talenter, går det lige i min John Dillermand. Manden har stor kredit hos mig, og jeg har virkelig nydt, at der har været så meget ro omkring vores klub siden hans ankomst. Tingene har været strømlinet og under kontrol. En kæmpe fornøjelse at overvære.

Nogle af hans indkøb samt timingen i dem, lugter dog desværre for meget af fattigmandsmentalitet. Begrebet "rettidig omhu", er efterhånden ved at blive ligeså tyndslidt som "driftsikker" og "proces", men det er bare det første der falder mig ind, når jeg tænker på vores ageren på transfermarkedet i år. Det ligner panik før lukketid, og det fatter jeg ikke, når man har haft god tid til at forberede sig.

Et eksempel er, når CV i Brøndbylyd udtaler, at man satsede på en Jung forlængelse til det sidste, hvilket jeg forstår som en form for forklaring på, hvorfor man kom sent igang med at hente en erstatning til hans position/forsvarskonstallationen var i ruiner til at starte med. Det er sgu ikke en gangbar forklaring, når den kommer fra ligaens mest rutinerede sportsdirektør. Når Jung tøver så meget, efter vi vel og mærket har gjort ALT for at vise manden, at vi gerne vil have ham til at blive, så må man sgu enten lægge pres på ham, eller læse skriften på væggen og finde en erstatning asap. Det er for naivt at vente til sidste øjeblik, med at hente en erstatning til SÅ vigtigt en position. Hele den case omkring Jung, mener jeg har været løst til 02, hvis ikke en dumpekarakter. Det er bare et eksempel på en sag, som har haft kæmpe betydning for Niels' muligheder, samt gjort det mere besværligt for CV selv.

SES

16.09.2021, 13:52

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Manden bag en af de unævnlige sagde, at kampe vindes på bestyrelses- og ledelsesgangen. Som det, i øvrigt også gør sig gældende i det "almindelige" erhvervsliv, er det spot on.

Jeg mener, efter vinduet nu er lukket og vi ser konsekvenserne, at det der er foretaget af ledelsen af BIF, er tæt på en katastrofe og det er blot at sammeligne med hvad vores konkurrenter evner, hvis man er tvivl om, hvor ringe en ledelse vi har.

FCM er det bedste eksempel. Man kan læse i går, at de går ud og siger at man går efter at komme i top 50 i Europa. Ledelsen der, selvom jeg ikke kan døje synet af Steinlein, har for år tilbage, lagt en strategi hvor de løbende bygger på og tør have ambitioner og har evnerne ift. at skabe resultater og ikke mindst hele tiden udnytte momentum og muligheder. Oven i købet fra en start, hvor deres forretningsgrundlag og produkt, ikke var i nærheden af BIF's.

Vi har en ledelse, der gør det stik modsatte og i stedet taler ambitioner ned og lader muligheder forpasse. Vores økonomi er muligvis forbedret på den meget korte bane, men som det er nu, hvor vi objektivt set har en trup der kun, med en masse held, er til top 6 og hvor det sandsynlige scenarie er, at vi ikke engang opnår det, er det jo fyringsgrundlag. Der er vel ikke en eneste klub i superligaen, hvor vi kan sige at vi relativt til dem er styrket. Det må altid være et mål at styrkes relativt til konkurrenterne og med et mesterskab og Europa som udgangspunkt for dette, er det simpelthen fyringsgrundlag at vi er havnet i den her situation og med en historisk ringe trup. Jeg kan ikke huske vi nogensinde har haft en dårligere trup end nu.

Tænker også på hvad det er der sker med os fans ? samt ledelsen. Vi må jo aldrig accepetere at Silkeborg nogensinde er blot i nærheden af, at være lige så gode som os. Det er jo vildt at vores træner og ledelse går ud siger at det er jo det niveau vi er på, men måske det bliver bedre. Vi burde jo nærmest belejre klubben og vise vores utilfredshed og gøre klart at det kommer vi aldrig til at acceptere. Jeg frygter virkelig, at i stedet for vi kræver at være de bedste og bibeholde og hele tiden udvikle den vinder kultur, der ellers altid har været en del af BIF's DNA, er der ved at ske en forandring mod, at det næstbedste, eller 6 bedste er godt nok og så er det først rigtig kritisk.

CV snakker altid om at blive langtidsholdbar og jeg forstår simpelthen ikke hvad manden mener når man ser på de beslutninger der træffes. Det er i hvertfald ikke holdbarhed som fast at spille med om mesterskabet og være i europa og være en vinder. Jeg vil også udfordre den øknomiske holdbarhed. Det er muligt pengene passer bedre på den ultra korte bane, men lige om lidt, vil man se omsætningen falde og BIF som produkt blive forringet grundet manglende investeringer og i særdeleshed resultater. Ikke i top 3 og muligvis helt ude af top 6, færre TV penge, ingen Europa og ikke mindst, spillere man er nødt til at sælge billigere, hvis ellers de er af en kvalitet så der er købere.

Tænk også på det image der lige nu er ved at skabes af BIF ? vi vandt mesterskabet og burde ride på en bølge. I stedet er det der fylder i medierne, med rette, at vi stiller med et så ringe hold, så det er sandsynligt vi nærmest bliver til grin i Europa og i hvertfald ikke tager ansvaret på os om klub, ift. at vinde point til Dansk fodbold.

Jeg har dog forstået, at man vil satse på talenter. Det samme som i øvrigt FCK, FCM, Nordsjælland også ønsker og gør. FC klubberne har flere talenter nu en nogensinde før og på det vel højeste niveau nogensinde.

Udover BIF's fans, hvad er det så lige der gør, med det ledelsen i BIF har gang i, der skulle få unge talenter til at vælge Brøndby ? og i øvrigt den næste generation af potentielle fans ?

Problemet er helt basalt, at vi simpelthen ikke bevæger os fremad og har en god retning som klub og i øvrigt virksomhed og jeg vil holde fast i, at ledelsen er lykkedes med, på helt ufattelig inkompetent vis, at forpasse en magisk mulighed for, at få lukket noget af hullet til FC klubberne. Man ikke bare forpasser den mulighed, men man lykkes med at sætte os markant tilbage.

Det spørgsmål, jeg som fan sidder tilbage med er, hvad er egentligt visionen og ambitionen i Brøndby ? Det billede jeg sidder med er, at man har resigneret fuldstændig ift. FC klubberne, sat ambitionerne ned og JB er lige nu igang med at mitigere sin risk og måske komme helt ud - jeg kan ikke på nogen måde se andet rationale bag det man fortager sig. Man har jo intet foretaget sig der peger positivt fremad.

Hvad er jeres opfattelse af, hvad visionen og ambitionen reelt er i BIF ? og er vores DNA ift. at være en vinderklub og altid stræbe efter at blive bedre og være de bedste, under forandring ?

1312

Hellerup,
16.09.2021, 16:47

@ SES
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (6)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Det kunne du have kogt ned til et par linier:

- Er der en voksen i klubben der gider begynder at melde nogle visioner ud for hvor vi er om 2, 4 og 6 år og hvordan man kommer dertil for lige nu ser I ud som om I accepterer middelmådige mål, Palmå??? CV??? Anyone???

- Er der nogle der gider gribe høtyven og følge mig til demonstration på stadion indtil vi ser noget passion??

Det er budskabene i det indlæg. Efterhånden så er det dagligt at et nyt “Synes I ikke det samme som mig” indlæg kommer på.

Tror vi har fanget utilfredsheden. Måske det er bedre med et slags barometer på hjemmesiden her eller andetsteds, hvor man kan lave et “utilfredsheds ur”, hvor man dagligt melder en karakter for utilfredsheden ind.

Der kommer nemlig meget lidt nyt i disse indlæg, men lange og mange er de.

SES

16.09.2021, 16:52

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Du har ret - det kunne godt have været kortere:-).

Men synes samtidig det kunne være interessant, når du nu alligevel læste indlægget, at høre dit perspektiv.

Eksempelvis, hvad er BIFs DNA ?

1312

Hellerup,
16.09.2021, 18:42

@ SES
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Du har ret - det kunne godt have været kortere:-).
»
» Men synes samtidig det kunne være interessant, når du nu alligevel læste
» indlægget, at høre dit perspektiv.
»
» Eksempelvis, hvad er BIFs DNA ?

DNA’et er ikke inde i klubben pt. Det er noget der skal bygges op. Om jeg fatter hvad en kønsløs mand som Palmå laver i det selskab? Der kommer intet ud derfra.

En direktør bør være kulturbærer i en klub.

Men problemet ellers er blevet mangfoldigheden. Når der er 8 højtråbende fangrupper med hver deres dagsorden, så er det faktisk ligegyldigt hvad klubben gør, så er det forkert. Eksemplerne er:

For mange udlændige
For få unge
For mange unge
For mange fra bestemt land
Ikke presspil
Naiv presspil
Pro Zorniger i rabiat niveau
Con Zorniger i rabiat niveau
Dårlig scouting

Og 10.000 andre ting. Jeg har en overgang mistænk denne side for at være infiltreret af “uden klubs fans” som brokker sig for splidens skyld.

Jeg har også stort set hver gang denne diskussion kommer op argumenteret for at man lige nu skal koncentrere sig om at skaffe indtægter på et højere niveau.

De indtægter kan KUN komme fra salg af spillere eller kontinuerlig deltagelse i EC gruppespil. Imens man ikke kan lade økonomien løbe løbsk og skal skabe en pipeline af salgsbare spillere.
I den periode du skal bygge en pipeline op, da er der ikke ekstra midler til 1. holdet. Det budget skal køres stramt.

Noget tyder på man i den anledning satser spredt, hvilket vel er logisk. Så ud fra at man over tid bør blive nr. 3 ved 3. største budget. Så hvorfor bruge 5 mill mindre end nr 2, men kun 5 mill mere end nr 4. Du er nr 3 i begge tilfælde. Og så investere langsigtet for de ekstra penge

Så man satser på at købe unge der kan sælges med 25 fold pris indenfor 3 år og samtidig få den 3. plads der giver EC.

Man satser ikke efter at gå efter 2. pladsen helt overlagt. Dvs der kommer IKKE en bomber til 25 mill. Der kommer en back up til Uhre, der er ham der kan skaffe 3. pladsen og Uhre har man allerede. Så hvorfor købe en mere?? De penge skal frigives til at købe en der om 3 år kunne sælges hvis alt flasker sig.

Man ER i EC gruppespil, derfor skal man ikke bruge 20 mill på at blive nr. 2 i gruppespil når chancen for den ekstra indtægt på måske 30 mill er en udgift på 35 mill.

Så når målet er nået, så skal man pt ikke lægge ekstra på og det er der naturligvis ikke nogen der forstår.

Men det er økonomien der bestemmer og det er det lange sigte der bestemmer. Og når målet er opnået, så investeres pengene benhårdt i potentiale 3 og 4 år fremme, ikke 6 måneder fremme.

Det er begrænsningen der laver fremtidens resultater. Så kan man være uenig, men AL historik siger at den velovervejede strategi der føles også giver resultater.

Se FCK, Se FCM, Se FCN.

Modsat panik og kortsigtet: Se AGF, Se Vejle, Se Lyngby, Se AaB. Udlandet: Se Anderlecht, kongerne af overspending. Se Barca, fjolser. Quick fix virker ikke. Med mindre du har en Sheikh

Chester

Nørrebro,
16.09.2021, 18:43

@ SES
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Dertil tænker jeg: Kan en klub der ikke er sikker på top-6 tiltrække de rigtige talenter - Dem som kan gøre en forskel - Jeg tror nej.

Faren er også vi rykker ned. Kan vi så overhoved tiltrække de talenter som gør en forskel.

Ligesom der er spillere på forskellige hylder (niveauer) så er talenterne det også. De bedste talenter havner i de bedste klubber. At talentet ikke rækker er noget andet.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

1312

Hellerup,
16.09.2021, 18:48

@ Chester
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Du så en Nartey flytte gratis fra FCK til BIF for få måneder siden.

Beviset for at der er et in flow af spillere til BIF. U17 kan vinde DM i denne sæson, en god kandidat i hvert fald. Man ved så godt at U19 ikke er af top kvali, men det er fejl lavet for 3-4 år siden.

Chester

Nørrebro,
16.09.2021, 21:52

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Du så en Nartey flytte gratis fra FCK til BIF for få måneder siden.

Jeg forstår simpelthen ikke dit slag. Skriv venligst på dansk, så en alm. mand forstår det - Tak. Vi sider ikke i venners lag med indforstået tags osv.

Reelt tror jeg du er skabs fck'er. At du insinuere at jeg skulle hoppe fra klub til klub afhængig af hvem som vinder mesterskabet er for langt ude. Venligt brug lige lidt tid og tjek mine tidligere indlæg.

» Beviset for at der er et in flow af spillere til BIF. U17 kan vinde DM i
» denne sæson, en god kandidat i hvert fald. Man ved så godt at U19 ikke er
» af top kvali, men det er fejl lavet for 3-4 år siden.

Den er god med dig. Du bruger den ene stråmand efter den anden.
Hvem siger ikke at de bedste fra U17 ikke får et tilbud som de ikke kan sige nej til - den kan være fra fcm, fck, så skal de spille med i toppen af ligaen og lære af de bedste eller et tilbud fra udlandet, som ikke engang fcm eller fck kan matche. Og så er vi lige langt. Ingen profiler til at spille bolden i liganen.

---
Roj Blake (B'7) - en ægte frihedskæmper.

1312

Hellerup,
16.09.2021, 22:02

@ Chester
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Hold da fest du er paranoid

Mureren

16.09.2021, 21:59

@ 1312
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Du så en Nartey flytte gratis fra FCK til BIF for få måneder siden.
»
» Beviset for at der er et in flow af spillere til BIF. U17 kan vinde DM i
» denne sæson, en god kandidat i hvert fald. Man ved så godt at U19 ikke er
» af top kvali, men det er fejl lavet for 3-4 år siden.

Men at u17 er godt besat af store talenter, gør nada på den lange bane. Hvis vi er heldige er der 1-2 der kommer gennem nåleøjet. Og på det tidspunkt ligger vi højst sandsynligt og roder i midten, I og med at vi ingen penge har, da vi intet salgspotentiale har, ej heller et hold der kan spille sig i Europa. Alt det som du mener er vejen frem, er bare ikke realistisk. Vi er notorisk ringe til at udløse de talenter vi henter i f.eks Norge eller Sverige. Kan ikke mindes en eneste, der er slået igennem. Og det er det marked vi kigger på. Din tro på det hele er bemærkelsesværdig, men den bunder ud i noget urealistisk. Du minder mig mest om kejseren, med sine nye klæder.

Det er ganske enkelt. Vil du frem i tabellen kontinuerligt, så må du bygger på hele tiden, og ikke som vi har gjort, revet ned, og krydse fingre og håbe på det bedste. Vi kan ikke hive de bedste talenter, og vi kan ikke tiltrække de gode spillere. Så enkelt er det.

1312

Hellerup,
16.09.2021, 22:06

@ Mureren
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (4)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Du så en Nartey flytte gratis fra FCK til BIF for få måneder siden.
» »
» » Beviset for at der er et in flow af spillere til BIF. U17 kan vinde DM i
» » denne sæson, en god kandidat i hvert fald. Man ved så godt at U19 ikke
» er
» » af top kvali, men det er fejl lavet for 3-4 år siden.
»
» Men at u17 er godt besat af store talenter, gør nada på den lange bane.
» Hvis vi er heldige er der 1-2 der kommer gennem nåleøjet. Og på det
» tidspunkt ligger vi højst sandsynligt og roder i midten, I og med at vi
» ingen penge har, da vi intet salgspotentiale har, ej heller et hold der kan
» spille sig i Europa. Alt det som du mener er vejen frem, er bare ikke
» realistisk. Vi er notorisk ringe til at udløse de talenter vi henter i
» f.eks Norge eller Sverige. Kan ikke mindes en eneste, der er slået igennem.
» Og det er det marked vi kigger på. Din tro på det hele er
» bemærkelsesværdig, men den bunder ud i noget urealistisk. Du minder mig
» mest om kejseren, med sine nye klæder.
»
» Det er ganske enkelt. Vil du frem i tabellen kontinuerligt, så må du bygger
» på hele tiden, og ikke som vi har gjort, revet ned, og krydse fingre og
» håbe på det bedste. Vi kan ikke hive de bedste talenter, og vi kan ikke
» tiltrække de gode spillere. Så enkelt er det.

Jah, hvis indstillingen er at de bare smutter, hvorfor så have en U-trup?

Jeg tror på de over tid finder ud af at bringe flere nedefra og op.

Og i øvrigt vil jeg netop sige at får du een spiller fra U-rækkerne du kan sælge i udlandet pr sæson, så er det et fantastisk år. Det er netop et godt tal at sigte efter, en pr år.

Men ja, jeg tror på det. Men kan høre negativiteten tager over igen

Holdet

17.09.2021, 07:22

@ Mureren
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Vi kan ikke hive de bedste talenter, og vi kan ikke
» tiltrække de gode spillere. Så enkelt er det.

Så forstår jeg ikke hvorfor vi er så negative omkring CV., hvis vi godt ved han er på en umulig opgave

Returnofthemack

2730 Lykke,
17.09.2021, 09:03

@ SES
 


Synes godt om (7)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Jeg er meget enig med dig.

Det, der skuffer mig med efter mesterskabet, er, at CV ødelægger vores momentum med sine manglende eller tvivlsomme indkøb. Det kunne være gjort langt bedre uden at kaste alle EL-pengene efter to spillere.

Måske er det lidt konspiratorisk, men jeg kan ikke slippe tanken, om vores klub bliver gjort klar til et salg og derfor skal tage sig bedst muligt ud økonomisk?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

AJ army

Østerbro/Trianglen,
17.09.2021, 10:29

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (6)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

@Q I juni, efter mesterskabet var kommet hjem, uddelte vi ros og anerkendelse til Brøndbys daglige ledelse og bestyrelse for den indsats og de beslutninger der er blevet truffet de sidste par år.
Man opfordrede til at de fortsatte ad samme vej.
Det var klubbens ansvar, at sikre den økonomiske gevinst fra europa bruges klogt - og i forlængelse af de nuværende strategier og planer.
Vi bifalder de udmeldinger der allerede var kommunikeret fra den sportslige ledelse om det langsigtede perspektiv skrev Fanafdelingen, Brøndby Support, Alpha og Svinget. Vi ønskede en klub med en ansvarlig økonomisk drift og fokus på det lange sigte. Vi bakker op om indsatsen de sidste år med at øge værdien og indtægterne for klubben, inden budgetterne øges https://3point.dk/nyheder/udmelding...brondby-support-svinget-og-alpha
Læg du bare sølvpapirshatten fra dig igen. De opfylder blot kravet vi stillede dem i brevet fra januar 2020 om en sund og veldrevet klub, hvor der er en ansvarlig økonomisk drift med det langsigtede mål i fokus.
Personligt er jeg ikke i tvivl om vi har et top 6 hold. Top 3, som man budgetterer med, ser lidt mere kringlet ud denne sæson. Dog ikke umulig. Uanset hvad vil den udvikle vores unge i en positiv retning. Det bliver da spændende at følge udviklingen de kommende sæsoner.
Vi har selv skrevet til ledelse og bestyrelse, at vi er klar over og indstillet på, at det vil koste point og sejre, hvis økonomien skal på plads, så der er et solidt fundament at bygge på i fremtiden. Det er ikke en gang to år siden vi skrev dette.

Returnofthemack

2730 Lykke,
17.09.2021, 10:52

@ AJ army
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» @Q I juni, efter mesterskabet var kommet hjem, uddelte vi ros og
» anerkendelse til Brøndbys daglige ledelse og bestyrelse for den indsats og
» de beslutninger der er blevet truffet de sidste par år.
» Man opfordrede til at de fortsatte ad samme vej.
» Det var klubbens ansvar, at sikre den økonomiske gevinst fra europa bruges
» klogt - og i forlængelse af de nuværende strategier og planer.
» Vi bifalder de udmeldinger der allerede var kommunikeret fra den sportslige
» ledelse om det langsigtede perspektiv skrev Fanafdelingen, Brøndby Support,
» Alpha og Svinget. Vi ønskede en klub med en ansvarlig økonomisk drift og
» fokus på det lange sigte. Vi bakker op om indsatsen de sidste år med at øge
» værdien og indtægterne for klubben, inden budgetterne øges
» https://3point.dk/nyheder/udmelding...brondby-support-svinget-og-alpha
»
» Læg du bare sølvpapirshatten fra dig igen. De opfylder blot kravet vi
» stillede dem i brevet fra januar 2020 om en sund og veldrevet klub, hvor
» der er en ansvarlig økonomisk drift med det langsigtede mål i fokus.
» Personligt er jeg ikke i tvivl om vi har et top 6 hold. Top 3, som man
» budgetterer med, ser lidt mere kringlet ud denne sæson. Dog ikke umulig.
» Uanset hvad vil den udvikle vores unge i en positiv retning. Det bliver da
» spændende at følge udviklingen de kommende sæsoner.
» Vi har selv skrevet til ledelse og bestyrelse, at vi er klar over og
» indstillet på, at det vil koste point og sejre, hvis økonomien skal på
» plads, så der er et solidt fundament at bygge på i fremtiden. Det er ikke
» en gang to år siden vi skrev dette.

Det er gangbart alt sammen. Ledelsen har samtidig også bare meldt en top tre placering ud som målet, og det eneste jeg sådan set efterspørger, er, om det seneste transfervindue er kompatibelt med den udmelding.
Nej, siger jeg - på ingen måde, og placeringen og spillet synes at give mig ret, men fortæl mig gerne noget andet.

Hvis der er overensstemmelse mellem udmeldingerne og den økonomiske strategi, må det vel så samtidig være uforeneligt med de sportslige ambitioner, hvis vinduerne fremover ser ud som det seneste?
Så er vi del dér, hvor der bør skrues ned for de den sportslige målsætning, siden det ikke kan indfries?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

AJ army

Østerbro/Trianglen,
17.09.2021, 13:20

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

»
» Det er gangbart alt sammen. Ledelsen har samtidig også bare meldt en top
» tre placering ud som målet, og det eneste jeg sådan set efterspørger, er,
» om det seneste transfervindue er kompatibelt med den udmelding.
» Nej, siger jeg - på ingen måde, og placeringen og spillet synes at give mig
» ret, men fortæl mig gerne noget andet.
»
» Hvis der er overensstemmelse mellem udmeldingerne og den økonomiske
» strategi, må det vel så samtidig være uforeneligt med de sportslige
» ambitioner, hvis vinduerne fremover ser ud som det seneste?
» Så er vi del dér, hvor der bør skrues ned for de den sportslige målsætning,
» siden det ikke kan indfries?

Nu er ingen af os vel kendt for succesfulde tidlige spådomme. Snarere det modsatte. For nemt at blive ved med at beklage sine mange bekymringer omkring spillertrup efter sæsonen.
Mange nye ansigter, og det tager tid før de kender trænernes taktik og formationer til fulde. Ikke engang spillet 11 kampe sammen endnu.
Alt for tidligt med dommedagsprofetier over målet om top 3. Ser ikke konkurrenterne om tredje pladsen som værende utopisk at udkonkurrere på sigt med denne trup. Stadig mange kampe at indhente det tabte. Kun 7 point op til AaB på tredjepladsen.
Når foråret starter op har vi FCN, Silkeborg og AaB ude. Mens AGF og SønderjyskE skal forbi Vilfort Park. Det kan meget vel være de tager dig med bukserne nede igen og gør dine bange anelser til skamme endnu en gang. Den tykke dame har ikke sunget endnu..!
Uden mesterskabet og de mange millioner der fulgte med i kølvandet, så ville disse transfers denne sommer vel være mere end godkendte. Vi har hentet spillere der ikke ville være muligt uden det engangsbeløb fra europæisk gruppespil. Vi er reelt længere fremme end man turde håbe på for under to år siden. Så frem med klappepølserne og væk med dødshammeren.

Returnofthemack

2730 Lykke,
17.09.2021, 14:20

@ AJ army
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Nu er ingen af os vel kendt for succesfulde tidlige spådomme. Snarere det
» modsatte. For nemt at blive ved med at beklage sine mange bekymringer
» omkring spillertrup efter sæsonen.
» Mange nye ansigter, og det tager tid før de kender trænernes taktik og
» formationer til fulde. Ikke engang spillet 11 kampe sammen endnu.
» Alt for tidligt med dommedagsprofetier over målet om top 3. Ser ikke
» konkurrenterne om tredje pladsen som værende utopisk at udkonkurrere på
» sigt med denne trup. Stadig mange kampe at indhente det tabte. Kun 7 point
» op til AaB på tredjepladsen.
» Når foråret starter op har vi FCN, Silkeborg og AaB ude. Mens AGF og
» SønderjyskE skal forbi Vilfort Park. Det kan meget vel være de tager dig
» med bukserne nede igen og gør dine bange anelser til skamme endnu en gang.
» Den tykke dame har ikke sunget endnu..!
» Uden mesterskabet og de mange millioner der fulgte med i kølvandet, så
» ville disse transfers denne sommer vel være mere end godkendte. Vi har
» hentet spillere der ikke ville være muligt uden det engangsbeløb fra
» europæisk gruppespil. Vi er reelt længere fremme end man turde håbe på for
» under to år siden. Så frem med klappepølserne og væk med dødshammeren.

Vi er i Brøndby kendt for at være hurtige på aftrækkeren, men selv hvis jeg virkelig prøver at være "zen", har jeg svært at forstå følgende.

- CV ved i god tid før mesterskabet er i hus, at Jung ikke forlænger. Han har ikke en erstatning i hus, inden sæsonen går i gang.

- CV ved, at der med 110% sikkerhed vil komme bud på Maxsø. Ingen stopper er klar i kulissen, da Maxsø sidder ude to kampe. Den dag i dag ved vi stadig ikke, om Maxsø var blevet erstattet, hvis ikke Rostov havde snydt ham.

- Tshiembe og Greve panikkøbes, da spillet helt tydeligt ikke hænger sammen i starten af sæsonen og er endnu værre end nu.
Tshiembe skal erstatte Jung, hvilket ser ud til at være lykkedes, da hans niveau er højt.
Greve skal erstatte Jobbe, og selvom Greve er en dygtig spiller, er det helt tydeligt, at vi mangler den fart i link-up spillet, som Jobbe besad, og om Greve mangler. Det er den helt store akilleshæl p.t, og som samtidig gør, at vi er lige så farlige fremadrettet, som en golden retriever-hvalp.

- CV erklærer åbent til sidst i vinduet, at man leder efter noget til forsvaret. Dette burde være en selvfølge, da højre siden af forsvaret er en synkende skude, hvis Rosted ikke kan spille.

Ind hentes en 20-årig norsk forsvarsspiller, hvilket i den grad signalerer breddespiller og ikke direkte forstærkning

- CV erklærer ligeledes, at man leder efter noget til angrebet. Ind hentes en angriber fra en obskur liga, der kunne være hentet i 1. minut af transfervinduet. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at Divkovic var på top-5 af en liste, CV har ligget inde med, og det virker som et af Anders Bjerregaards legendariske dvd-indkøb. Vi så ikke Divkovic meget i går, så tvivlen skal komme ham til gode. Dog havde han én aflevering, hvor jeg kom til at tænke på, om Benio Verhagen havde en halvbror i Kroatien.

Selv hvis vi var blevet nr. 4 seneste sæson, tror jeg på ingen måde, at folk ville have fyret konfettikanonerne af over disse indkøb eller manglen på samme.
Vi kan blive ved med at male skønmalerier af status quo, eller vi kan være ærlige og sige, at vi har 8 point og ikke kan slå bundholdene - Vejles ene point kommer fra en kamp mod os, at Uhre og Hedlund intet har at arbejde med i front, fordi de andre faser af spillet er så dårlige ift. sidste sæson, at vores wingbacks og særligt Bruus har et absurd lavt bundniveau, og at det helt ærligt er svært at se, hvor kreativiteten skal komme fra

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

1312

Hellerup,
17.09.2021, 14:55

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (2)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Du kan med de penge BIF har til indkøb (5-12 mill pr spiller, max!) ikke købe en regulær forstærkning til dette hold.

Når du har en angriber som Uhre, der har bombet mål ind, så køber du ikke en der er bedre, når du som BIF ikke har pengene til at købe en som enten skal spille eller fortrænge Uhre til bænken.

Alle dine handler skal maks tangere 25 mill og der var nok behov for minimum 3 spillere denne sommer. Altså 8 mill i snit.

Hvis du kan købe Uhre for 12-15 mill, hvordan erstatter du ham så med 8 mill???

Det kan jeg ikke få ind i mit hovede.

Pris allokeringen blandt fodboldspillere er med scouting afdelingers budget ud over Europa på 1 milliard kroner blevet så “perfekt”, at du ikke finde en guldklump nogle vil have 8 mill for, men spiller som en til 25 mill.

Igen, penge der kommer ekstraordinært ind skal alle investeres i de aktiver der har størst chance for at give pengene 25 gange eller mere igen.

Det er IKKE i spillere der i de turneringer du allerede er i giver dig 1 eller 2 point mere. De giver investeringen tilbage med 0,5 gange.

Det er i langsigtede investeringer i unge spillere og grundlæggende infrastruktur i klubben

Returnofthemack

2730 Lykke,
17.09.2021, 22:48

@ 1312
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Du kan med de penge BIF har til indkøb (5-12 mill pr spiller, max!) ikke
» købe en regulær forstærkning til dette hold.
»
» Når du har en angriber som Uhre, der har bombet mål ind, så køber du ikke
» en der er bedre, når du som BIF ikke har pengene til at købe en som enten
» skal spille eller fortrænge Uhre til bænken.
»
» Alle dine handler skal maks tangere 25 mill og der var nok behov for
» minimum 3 spillere denne sommer. Altså 8 mill i snit.
»
» Hvis du kan købe Uhre for 12-15 mill, hvordan erstatter du ham så med 8
» mill???
»
» Det kan jeg ikke få ind i mit hovede.
»
» Pris allokeringen blandt fodboldspillere er med scouting afdelingers budget
» ud over Europa på 1 milliard kroner blevet så “perfekt”, at du ikke finde
» en guldklump nogle vil have 8 mill for, men spiller som en til 25 mill.
»
» Igen, penge der kommer ekstraordinært ind skal alle investeres i de aktiver
» der har størst chance for at give pengene 25 gange eller mere igen.
»
» Det er IKKE i spillere der i de turneringer du allerede er i giver dig 1
» eller 2 point mere. De giver investeringen tilbage med 0,5 gange.
»
» Det er i langsigtede investeringer i unge spillere og grundlæggende
» infrastruktur i klubben

Det er korrekt, at man ikke kan gå ud at købe en direkte erstatning for Uhre til vores budget, ligesom man heller ikke kunne gå ud at lægge 40-50 millioner for en erstatning for Jobbe og hans niveau, men det passer altså ikke, at man ikke kan forstærke holdet med vores budget, og derfor kun skal satse på unge spillere.

Manden der skal løse den opgave hedder CV. Derfor er det også patetisk, når man bliver mødt af udsagnet "men hvem ville du så signe som sportsdirektør, hvis du er så klog", for den gennemsnitlige fan har jo ikke CV's rollerdex med navne, forbindelser og aftaler oparbejdet gennem mere end 20 år som sportsdirektør.
Det, der kan forstærke holdet er ægte old school moneyball, hvor man finder spillere, der måske er uden kontrakt, kapaciteter, der har været skadet og kæmper lidt med at finde niveauet igen. Den slags spillere, er det CVs opgave at finde, som han gjorde det så fornemt med Blas Riveros, og som han egentlig også gjorde med Maxsø, der stod uden kontrakt efter at have købt sig selv fri af Uerdingen.

Bubacarr Sanneh og Bundu er eksempler på navne uden kontrakt, vi kunne have fået, men som langtfra koster, hvad de gjorde før, og sådan er der utallige, hvis man har det netværk en sportsdirektør har.

CV havde heller ikke talt om, at holdet skulle være en blanding af performance spillere og talenter, hvis han ikke mente, det var muligt at tiltrække kapaciteter.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

mimor

18.09.2021, 06:13

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

I bund og grund handler det om at CV og Jan Bech ikke holder ord. De fylder os fans med luftkasteller om at vi kommer styrket ud af dette vindue. Vi er danske mestre og det kræver noget at komme styrket ud og her har de skuffet og løjet, så det får en til at græmmes. Hvis det er måden at sælge klubben udadtil til fans og sponsorer, så er der noget galt.

Med hensyn til vores spil og placering, så vil den nemmeste vej til Europa for os, nok være en 7 plads i denne sæson, og få kampen mod nr. 4

Returnofthemack

2730 Lykke,
18.09.2021, 08:47

@ mimor
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Ja, jeg forstår i hvert fald ikke, JBA kan mene, han har holdt ord ift. dette:

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...mmer-ikke-svaekket-ud-af-vinduet

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

Mureren

18.09.2021, 09:05

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Ja, jeg forstår i hvert fald ikke, JBA kan mene, han har holdt ord ift.
» dette:
»
» https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...mmer-ikke-svaekket-ud-af-vinduet

Det er selvfølgelig voldsomt irriterende, at vi endte svækkede, med så mange mange kampe i sæsonen. Jeg synes egentlig at vores start-11 ikke helt er uden uden evner. Men vi har nada på vores Bænk, som kan gå ind og erstatte en ennfra start-11.

Mit største problem med det her, er faktisk, at det virker som om at ingen taler sammen. Her mener jeg NF, CV og JBA. Den ene forventer erstatninger, der kan løfte holdet. Den anden siger at der i slutningen af vinduet kommer muligheder, som ikke ville være mulige i starten. Altså den høje hylde, hvor man henter spillere der kan være med til at bygge på. Sidst, men ikke mindst, så har vi en der lover et slagkraftigt hold, og vil lægge hovedet på blokken for det.

Alt i alt, så ser alle 3 parter bare dumme ud, fordi der ingen rød tråd er i udtalelserne. Intet der tyder på at de kigger ud af samme landevej.

Dét er til gengæld skræmmende.

B-!-F.1964

Aarhus,
18.09.2021, 10:00

@ Mureren
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Ja, jeg forstår i hvert fald ikke, JBA kan mene, han har holdt ord ift.
» » dette:
» »
» »
» https://www.tipsbladet.dk/nyhed/sup...mmer-ikke-svaekket-ud-af-vinduet
»
» Det er selvfølgelig voldsomt irriterende, at vi endte svækkede, med så
» mange mange kampe i sæsonen. Jeg synes egentlig at vores start-11 ikke helt
» er uden uden evner. Men vi har nada på vores Bænk, som kan gå ind og
» erstatte en ennfra start-11.
»
» Mit største problem med det her, er faktisk, at det virker som om at ingen
» taler sammen. Her mener jeg NF, CV og JBA. Den ene forventer erstatninger,
» der kan løfte holdet. Den anden siger at der i slutningen af vinduet kommer
» muligheder, som ikke ville være mulige i starten. Altså den høje hylde,
» hvor man henter spillere der kan være med til at bygge på. Sidst, men ikke
» mindst, så har vi en der lover et slagkraftigt hold, og vil lægge hovedet
» på blokken for det.
»
» Alt i alt, så ser alle 3 parter bare dumme ud, fordi der ingen rød tråd er
» i udtalelserne. Intet der tyder på at de kigger ud af samme landevej.
»
» Dét er til gengæld skræmmende.

Jeg er til dels enig, men tror dog ikke nødvendigvis det skyldes manglende kommunikation indbyrdes på ledelsesgangene. Jeg tror lige så meget det handler om forståelse for det arbejde, der pågår. JBA skal jo slet ikke kommentere på den slags - særligt fordi, det jo ikke er ham, der sidder ved forhandlingsbordet.

Jeg tror på, der har været en strategi og en konsensus om, hvad der skulle ske. CV har bare ikke kunne lykkedes med det. Det er ikke et forsvar for CV, men jeg tror på, at han gjorde hvad, der var muligt for at hente spillere som Diks, Grabara, Wass, Frederik Sørensen etc. Men til syvende og sidst kunne enderne bare ikke mødes. Måske var vi i sidste ende lidt for optimistiske/ambitiøse i forhold til vores tiltrækningskraft. For mig at se står handler som Greve og Divkovic som panikhandler. Heggheim tror jeg får så vidt man reelt var meget interesseret i, men det skulle være som supplement til Tsiembe og Frederik Sørensen - ikke som potentiel Maxsø afløser.

CVST

Torshavn,
18.09.2021, 10:20

@ mimor
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Altså lad os lige kigge det igennem vi har mistet kontra det vi har fået...

Mads Hermansen er bedre end Marvin Schwäbe
Maxsø beholdte vi, og indtil videre virker det ikke til at være en nedgradering, at vi fik Tsiembe istedet for Jung, hvor vi samtidig har hentet et af de største unge talenter fra Norge.
Så er der Lindstrøm tilbage - men det er i virkeligheden kun en god erstatning for Lindstrøm der er forskellen på sidste år og i år. Og hans niveau faldt meget i niveau til sidst. Men en spiller man sælger til 55 mil er ikke bare lige at erstatte udfra det vi kan gøre..

Forskellen på sidste år og i år er, at vi vandt guldet med det hold, men sidste år overpræsterede de, og i år, underpræsterer de måske...
Men holdet er sgu da næsten det samme.

---
https://www.facebook.com/herborgtorkilsdottir
https://www.facebook.com/groups/128501850682236/
https://www.facebook.com/groups/142390889867944/

1312

Hellerup,
18.09.2021, 14:12
(redigeret af 1312
at 18.09.2021, 14:18)


@ Returnofthemack
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

»
» Det er korrekt, at man ikke kan gå ud at købe en direkte erstatning for
» Uhre til vores budget, ligesom man heller ikke kunne gå ud at lægge 40-50
» millioner for en erstatning for Jobbe og hans niveau, men det passer altså
» ikke, at man ikke kan forstærke holdet med vores budget, og derfor kun skal
» satse på unge spillere.
»
» Manden der skal løse den opgave hedder CV. Derfor er det også patetisk, når
» man bliver mødt af udsagnet

Der er 200 klubber i BIF’s niveau der leger Moneyball og som jeg nævner, når scouting pludselig bliver en afdeling der trækker 1 mia ud i klubbernes budget, så er der ikke en eneste fodboldspiller i Europa der er prissat forkert. Dvs du får ift dit check hæfte.

Som CV nævnte i et interview, så er der jo ikke en eneste ung spiller fra 15 år og op BIF ikke har navnet og tlf nr på i Europa.

Moneyball på scouting er slut and over. Vi må finde på noget nyt. Du får ikke et cutting edge fordel den vej mere.

Konklusion er:
Moneyball på scouting er slut
Overpræstere med lav budget er slut, over tid.

Andetsteds har jeg så skrevet at man må tildele sælgende klub højere del af fremtidig indtjening ved salg. Konsekvent. Det er vel næste konkurrence parameter??

Alternativet er udelukkende at stige i budget, men kan du ikke for lånte penge. Så igen tilbage ved CV og BIF i balance.

Målet er salg for nok penge til at sikre dig EC gruppespil over tid og derfra tage konkurrencen op med 2 x FC.

Som også foreslået andetsteds, så burde BIF fans lave en fond hvor man månedlig over PBS indbetaler 15 - 25 - 40 kr pr næse til bidrag direkte til spillere.

Der var 35.000 der købte en aldrig alene trøje. Ville samme samling af fans månedlig i snit indbetale 25 kr., så har du 10,5 mill. yderlig til at drive klubben frem.

Det ville rykke noget trods alt.

Returnofthemack

2730 Lykke,
18.09.2021, 19:25

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

»
» Der er 200 klubber i BIF’s niveau der leger Moneyball og som jeg nævner,
» når scouting pludselig bliver en afdeling der trækker 1 mia ud i klubbernes
» budget, så er der ikke en eneste fodboldspiller i Europa der er prissat
» forkert. Dvs du får ift dit check hæfte.
»
» Som CV nævnte i et interview, så er der jo ikke en eneste ung spiller fra
» 15 år og op BIF ikke har navnet og tlf nr på i Europa.
»
» Moneyball på scouting er slut and over. Vi må finde på noget nyt. Du får
» ikke et cutting edge fordel den vej mere.
»
» Konklusion er:
» Moneyball på scouting er slut
» Overpræstere med lav budget er slut, over tid.
»
» Andetsteds har jeg så skrevet at man må tildele sælgende klub højere del af
» fremtidig indtjening ved salg. Konsekvent. Det er vel næste konkurrence
» parameter??
»
» Alternativet er udelukkende at stige i budget, men kan du ikke for lånte
» penge. Så igen tilbage ved CV og BIF i balance.
»
» Målet er salg for nok penge til at sikre dig EC gruppespil over tid og
» derfra tage konkurrencen op med 2 x FC.
»
» Som også foreslået andetsteds, så burde BIF fans lave en fond hvor man
» månedlig over PBS indbetaler 15 - 25 - 40 kr pr næse til bidrag direkte til
» spillere.
»
» Der var 35.000 der købte en aldrig alene trøje. Ville samme samling af fans
» månedlig i snit indbetale 25 kr., så har du 10,5 mill. yderlig til at drive
» klubben frem.
»
» Det ville rykke noget trods alt.

Fine tanker, men jeg taler ikke om moneyball på scouting, som jeg er enig i, er et sted, man ikke kan hente vha. moneyball-princippet, men har man nogensinde kunne det?
De spillere, jeg taler om at hente efter et moneyballprincip, er de "glemte" spillere, som af den ene eller den anden grund er gået i stå i deres karriere, og som er strandet et eller andet obskurt sted. Det kan man selvfølgelig også kalde scouting, men ved scouting forstår jeg hovedsageligt talenter.
Glemte spillere vil altid være der, og der kan den dygtige sportsdirektør så afgjort gøre en forskel.
Det er de spillere, CV omtalte, som værende dem, der skulle blandes med masterclass-spillere, og der kan diskutere, hvor meget performance der er over en forsvarer på 20 og en kroat fra Dunajska Streda.
Hvis vi ikke kan blande erfaring ind i truppen, men iflg. dit udsagn må give op på at tiltrække kapaciteter til klubben p.t, fordi vi er for fattige, kommer vi netop heller ikke til at spille europæisk, eller til at være med i toppen af superligaen. På den måde bliver vores talenter heller ikke attraktive, og så kommer de store salg heller ikke som med Jobbe. Dermed er vi tilbage ved, at det her ikke kun skal have ét, men to ben at gå på.


Det har altid været svært at overpræstere med lavt budget, og det bliver ikke nemmere i fremtiden. Den måde, det selvfølgelig kan gøres på, er, at ramme den rigtige ungdomsårgang, som vi gjorde sidste år med især Jobbe, krydret med virkelig erfarne spillere som Maxsø og Jung.
Så svært? I den grad. Umuligt? Nej.

Det kunne være fantastisk, om vi hver især måtte donere et beløb, men er muligheden ikke blevet undersøgt?

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

B-!-F.1964

Aarhus,
17.09.2021, 13:48

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Det er gangbart alt sammen. Ledelsen har samtidig også bare meldt en top
» tre placering ud som målet, og det eneste jeg sådan set efterspørger, er,
» om det seneste transfervindue er kompatibelt med den udmelding.
» Nej, siger jeg - på ingen måde, og placeringen og spillet synes at give mig
» ret, men fortæl mig gerne noget andet.
»
» Hvis der er overensstemmelse mellem udmeldingerne og den økonomiske
» strategi, må det vel så samtidig være uforeneligt med de sportslige
» ambitioner, hvis vinduerne fremover ser ud som det seneste?
» Så er vi del dér, hvor der bør skrues ned for de den sportslige målsætning,
» siden det ikke kan indfries?

Som jeg også har skrevet i et svar til dig i en anden tråd, så hører jeg også til den gruppe, der mener, at sommerens transfervindue var en mindre katastrofe. Mesterskabet og det dertilhørende europæiske gruppespil gav mig et naivt håb om, at vi kunne tage et par skridt op og vinde, bare et mikroskopisk, terræn på de to store klubber i dansk fodbold. Ja, jeg havde sgu faktisk nok håbet at mesterskabet havde givet en tro og en ambition om, at vi skulle spille med om det igen - allerede i denne sæson.

Det må vi erkende, at der er vi LANGT fra... Men er truppen virkelig SÅ dårlig? Du har selvfølgelig ret i, at antallet af point taler for, at vi ikke er bedre, men jeg kan næsten ikke tro andet end at det skyldes flere ting end kun spillernes kvalitet. Lige nu ugøres top seks, udover de to fc-klubber, af AaB, Randers, FCN og Silkeborg. Mener du helt oprigtigt, når du kigger ned over deres trupper, at de er bedre end vores? Jeg er klar over, det kan lyde som en dumt spørgsmål, for de har jo alt andet lige formået at skrabe flere point sammen end os, men hånden på hjertet, så ville jeg ikke bytte vores trup ud med nogle andre hold end nummer ét og to i ligaen. Top 3 synes uendelig langt væk lige nu, men uanset hvor sort og trist det ser ud, så mener jeg stadig vi har truppen til det. Vi er kommet svækket ud ad vinduet - ingen tvivl om det. Vi står markant svagere end hvad jeg havde håbet og forventet, men i min optik har vi stadig en trup, der bør være den tredje bedste i ligaen.

1312

Hellerup,
17.09.2021, 15:05
(redigeret af 1312
at 17.09.2021, 15:13)


@ B-!-F.1964
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Det hele bunder jo også i en grundlæggende misforstået indstilling hos Jan Bech.

BIF vil komme svækket ud af alle vinduer!!!!!!!

Fordi det er en sælgende klub da klubben skal bruge penge til ordinær drift. Så de skal sælge de dyre, der spiller godt og bringe dårligere ind, hver gang.

Så klubben skal sige at hver vindue skal øge potentialet for nye salg mere end den trup der var på samme tidspunkt for 1 og 2 år siden.

BIF skal køre med 5-10 mill kroner underskud i år på driften, hvor målet for sæsonen knapt opnås og uden salg og dette af skatteårsager. Om 5 år skal de køre med underskud i disse år på 15-20 mill. Det ville være den rigtige udvikling som sker hvis værdien i salg og hyppigheden af EC gruppespil stiger.

Så i år hvor de opnår målet og sælger spillere og kommer i EC, der skal der være store overskud der ikke beskattes fordi man kører med små underskud i andre år og de underskud kan trækkes fra i skat.

Det er metoden til at bringe mest værdi ind finansielt. Om det så lykkes på banen afgøres af fodbold kundskaber.

Mr. Mojo

21.09.2021, 10:35

@ B-!-F.1964
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Det må vi erkende, at der er vi LANGT fra... Men er truppen virkelig SÅ
» dårlig? Du har selvfølgelig ret i, at antallet af point taler for, at vi
» ikke er bedre, men jeg kan næsten ikke tro andet end at det skyldes flere
» ting end kun spillernes kvalitet. Lige nu ugøres top seks, udover de to
» fc-klubber, af AaB, Randers, FCN og Silkeborg. Mener du helt oprigtigt, når
» du kigger ned over deres trupper, at de er bedre end vores?

Jeg har ikke godt nok styr på FCN og Silkeborg, men jeg mener i hvert fald ikke, at vi kan sige, at vi har en bedre trup en AaB og Randers.

AaB kan eksempelvis sætte en spiller som Kasper Kusk ind fra bænken. Og Randers nye, lejede angriber, Stephen Odey, har indtil videre gjort det noget bedre end vores Divkovic.

B-!-F.1964

Aarhus,
21.09.2021, 12:30

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Jeg har ikke godt nok styr på FCN og Silkeborg, men jeg mener i hvert fald
» ikke, at vi kan sige, at vi har en bedre trup en AaB og Randers.
»
» AaB kan eksempelvis sætte en spiller som Kasper Kusk ind fra bænken. Og
» Randers nye, lejede angriber, Stephen Odey, har indtil videre gjort det
» noget bedre end vores Divkovic.

Jeg er fuldstændig på linje med, at vores bænk er horribel, og det er også én af mine helt store kritikpunkter i forhold til det seneste transfervindue. Det vindue blev ikke forvaltet godt nok - det står uden for en hver tvivl.

Men uanset, hvor ringe et transfervindue det var, og uanset hvor stor kritik der bør rettes mod CV, så ændrer det for mig ikke på, at NF lige nu får for lidt ud af den trup han har til rådighed. Truppen er ikke god - måske ikke engang god nok til top tre - for du har ret i at AaB ser stærke ud, og de er måske ligefrem et af de bedste eksempler på, hvad et par gode indkøb kan gøre for en trup. De kom end ikke i mesterskabsslutspillet i sidste sæson, men har så købt to nye angribere, der er gået direkte ind i start-11'eren, hvilket har ført til en mindre opblomstring i nordjylland. Men truppen er til mere end nedrykningsspil - det er min påstand.

1312

Hellerup,
17.09.2021, 13:16
(redigeret af 1312
at 17.09.2021, 13:24)


@ AJ army
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (3)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Dette skriv kunne man som kritisk tilhænger med fordel sætte fast på sin sengekant, så man ser det som det første hver morgen. Godt bragt AJ Army!

Kritikerne snakker om køb af spillere der ikke findes. Den slags der skriver under på en kontrakt der giver dem løn under deres markedspris.

Se engang hvor hurtigt det går fra en spiller begynder at spille over niveau, til den første journalist spørger om han skal til udlandet.

Det er er tegn på hvor godt allokeringen af de spillere der i øjeblikket er de bedste forsvinder hen mod de klubber der betaler bedst. Det er ikke BIF.

Og sig så i næste sætning at vi ikke skal investere alle pengene i trin for trin at komme op i indtægter. Vedvarende højere indtægter koster på kort sigte

Fint at være skuffet, men ha dog lidt realisme om hvor i hierakiet klubben er indenlands og udenlands

Mr. Mojo

21.09.2021, 10:45

@ 1312
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Dette skriv kunne man som kritisk tilhænger med fordel sætte fast på sin
» sengekant, så man ser det som det første hver morgen. Godt bragt AJ Army!
»
» Kritikerne snakker om køb af spillere der ikke findes. Den slags der
» skriver under på en kontrakt der giver dem løn under deres markedspris.
»
» Se engang hvor hurtigt det går fra en spiller begynder at spille over
» niveau, til den første journalist spørger om han skal til udlandet.
»
» Det er er tegn på hvor godt allokeringen af de spillere der i øjeblikket er
» de bedste forsvinder hen mod de klubber der betaler bedst. Det er ikke BIF.

Mener du, at Randers og Sønderjyske betaler bedre end os? Deres nye angribere har jo indtil videre gjort det markant bedre end vores nye.

1312

Hellerup,
21.09.2021, 19:33

@ Mr. Mojo
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

Nej, De betaler ikke bedre end BIF, men hvis du har 27 spillere allerede i truppen som gør det du har at købe ind for er en plads til en lønning på 1,2 millioner, mens Randers har 1,7 millioner i budgettet til en spiller, så kan man jo hurtigt regne ud hvem får den på papiret bedste.

BIF har tre angribere i top lønnings klassen, Uhre, Hedlund og Pavlovic.

Så løb kassen tør. Det er som om man glemmer det så snart man begynder at skrive herinde

Troels

Melby,
17.09.2021, 12:43

@ Returnofthemack
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» Jeg er meget enig med dig.
»
» Det, der skuffer mig med efter mesterskabet, er, at CV ødelægger vores
» momentum med sine manglende eller tvivlsomme indkøb. Det kunne være gjort
» langt bedre uden at kaste alle EL-pengene efter to spillere.

Jeg tror 1312 rammer hovedet på sømmet med hensyn til den langsigtede strategi.
Den er jeg OK med, for det er via spillersalg der skal skabes midler, vi har desværre ikke puttet vores seneste 20 års emissionsmidler i udlejningsejendomme.

Når det er sagt ville et par klassespillere hentet ind
» Måske er det lidt konspiratorisk, men jeg kan ikke slippe tanken, om vores
» klub bliver gjort klar til et salg og derfor skal tage sig bedst muligt ud
» økonomisk?

Det har jeg også tænkt, men jeg tvivler alligevel på at der sker noget de næste par år. Der er startet en ny udvikling, men den skal nok bevise sig før der kommer interesse.

Returnofthemack

2730 Lykke,
18.09.2021, 22:11

@ Troels
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (0)

Vi har reelt ikke et top 6-hold

» » Jeg er meget enig med dig.
» »
» » Det, der skuffer mig med efter mesterskabet, er, at CV ødelægger vores
» » momentum med sine manglende eller tvivlsomme indkøb. Det kunne være
» gjort
» » langt bedre uden at kaste alle EL-pengene efter to spillere.
»
» Jeg tror 1312 rammer hovedet på sømmet med hensyn til den langsigtede
» strategi.
» Den er jeg OK med, for det er via spillersalg der skal skabes midler, vi
» har desværre ikke puttet vores seneste 20 års emissionsmidler i
» udlejningsejendomme.

Og det er alt sammen godt, men det kan ikke stå alene. Vi kan ikke svømme rundt i en middelmådighedssump i 5 år for at spare penge, og samtidig tro vi skaber merværdi for vores spillere til spillersalg.

---
STAND FREE! WHEREVER YOU MAY BE

Paolo Di Canio - Uno di noi

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
575648 indlæg i 27476 tråde, 12724 registrerede brugere, 230 brugere logget ind(2 registrerede, 228 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^