SydSiden Online (SSO)

Brøndby Support
Forum-forside

Log ind | Registrering

Theis

E-mail

Aalborg,
22.11.2021, 08:06
 


Synes godt om (25)
Synes ikke om (2)

FCM - BIF - top 3 (SydSiden Online)

Uanset resultatet af en fodboldkamp, så er der altid noget vi lægger mere mærke til end noget andet.

Hvilke 3 ting har DU fokus på fra kampen i går?

Mit eget bud:

1) Uhre - der kan siges så meget om ham. Hans historik, hans udvikling, hans ydmyghed, hans seneste sæsoner. Den mand er helt vildt interessant.
Denne uge har budt på landsholdsdebut og 2 scoringer mod topholdet. Bevares, han bliver nok aldrig en verdensstjerne, men den måde han har knoklet og udviklet sig på, bør være en inspiration for alle unge spillere - hold da op hvor kan man nå langt med den rette mentalitet.
Og skulle jeg så nævne de 2 mål, så er de begge af høj klasse. Fantastisk spiller - han har også bevæget sig op i kategorien "lad os nyde ham så længe han er her".

2) Vi fører - men man er ikke rigtig nervøs. Vi har spillet mange kampe, hvor vi har ført med 1 mål og de sidste 10-15 minutter har været forfærdelige at komme igennem. Sådan havde jeg det ikke i går. Bortset fra skuddet på overliggeren til sidst, så har FCM jo intet - vores hold havde virkelig godt styr på defensive de sidste 75 minutter og det er ganske enkelt imponerende. Heggheim er en stor hjælp og aksen med Rado og Frendrup er ved at få fat igen.
Pilen peger mange steder hen - spillernes forståelse og individuelle kvalitet - men hvor er det tydeligt, at NF formår at udvikle spillere og hold. Godt arbejdet af alle!

3) Mensah er ikke min favoritspiller - og han er heller ikke den bedste vi har. Han har været meget udskælddt, men han er måske inde i sin bedste periode som BIF-spiller. Han laver færre opspilsfejl og formår både at lukke af defensivt og er med i meget offensivt - tilmed løser han den samme opgave i begge sider i løbet af en kamp.
Han skal have ros for altid at give sig 100% og jeg synes han lykkes med så meget i øjeblikket at han bestemt har fortjent at få lidt positiv fokus.

Vh Theis

vegaz

E-mail

22.11.2021, 09:35

@ Theis
 


Synes godt om (10)
Synes ikke om (1)

Dødbolde

» Uanset resultatet af en fodboldkamp, så er der altid noget vi lægger mere
» mærke til end noget andet.
»
» Hvilke 3 ting har DU fokus på fra kampen i går?
»
» Mit eget bud:

Er som sådan ikke uenig i dine 3 punkter og der er virkelig meget positivt at tage med fra i går, men vil nok tage Mensah ud af top 3 og sætte dødbolde ind som en væsentlig (og negativ) ting, vi burde have mere fokus på.

Det er simpelthen jammerligt at se på vores offensive dødbolde.
Uanset om det er frispark eller hjørnespark, så bliver vi ALDRIG farlige. Enten så sejler den udover baglinjen eller ud til indkast, eller også bliver den headed væk af forreste mand.
Det er på grænsen til det pinlige at vi er så dårlige og at man stædigt holder fast i at Rado skal sparke. Manden ejer ikke for fem øre teknik og kan vel ret beset kun sparke hårdt til kuglen. Der må simpelthen være folk i truppen med bedre sparke teknik, der kan slå en ordentligt bold. Altså bolden ligger jo stille, det er for fanden da deres job. Så må de træne 1 time ekstra hver dag til de kan ligge bolden hvor den skal.
Når vi får hjørne, er man efterhånden mest bange for at modstanderen scorer på en kontra.
Det har været et gennemgribende tema lige siden NF tog over og i virkeligheden måske også de sidste 5-10 år.

Jeg synes stadigvæk vi er utrolig sårbare på de defensive dødbolde, men vi blev heldigvis ikke rigtigt udfordret på det i går.

Lunkne

22.11.2021, 13:33

@ Theis
 


Synes godt om (9)
Synes ikke om (0)

FCM - BIF - top 3

Gode pointer. Er helt i enig i forhold til Uhre. Der findes vel ikke et menneske , som har noget dårligt at sige om den mand. Han er så ydmyg, brokker sig næsten aldrig, og knokler bare på. En ønskespiller at have i en professionel fodboldklub - særligt i disse tider, hvor mange spillere har hovedet for langt oppe i røven på sig selv, og fokuserer på alle de forkerte ting.

Dit punkt nummer 2, var også noget jeg bed mærke i. Ligesom dig, har jeg også siddet og bidt negle til sidst i mange kampe. Men den følelse havde jeg ikke i går. Det virker som om, at relationerne er begyndt og falde på plads, og folk stoler mere på hinanden.

Og ja, så gør selvtillid naturligvis en kæmpe forskel. Det har en selvforstærkende effekt - ingen tvivl om det. Vi rider på en bølge i øjeblikket.

Eneste negative ting, som jeg lige kan komme på, er Anis' præstation. En af de kampe, hvor hans bundniveau var for lavt. Virkede til, at han havde koncentrationsbesvær. Det ligner ham ellers ikke, at have så stort et dyk i de store kampe. Her plejer han altid at steppe op.
Derudovre, kan man også komme ind på de første 15-30 minutter, hvor Midtjylland virkelig dominerede. Ved ikke, hvorfor vi så ofte kommer så svagt ud af starthullerne.

Nu kan jeg, ligesom mange andre garanteret, glasklart huske perioden omkring 2008-2018, hvor vores klub var præget af ekstremt uro på de indre linjer. Det var relativt stressende at være vidne til, og virkelig pinligt. Derfor luner det også ekstra meget, at fornemme den enorme ro, som vores klub er præget af. Man gør det man siger, og folk står sammen i fælles front, mod et fælles mål. Kæmpe fornøjelse!

Puha, det bliver en spændende sæson :)

Patte

22.11.2021, 13:52

@ Lunkne
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (0)

FCM - BIF - top 3

» Nu kan jeg, ligesom mange andre garanteret, glasklart huske perioden
» omkring 2008-2018, hvor vores klub var præget af ekstremt uro på de indre
» linjer. Det var relativt stressende at være vidne til, og virkelig pinligt.
» Derfor luner det også ekstra meget, at fornemme den enorme ro, som vores
» klub er præget af. Man gør det man siger, og folk står sammen i fælles
» front, mod et fælles mål. Kæmpe fornøjelse!


Det her må ikke undervurderes, og jeg er virkelig glad for det. Der kan altid være noget 'forlænger spiller X eller sælges han'? Eller nogle resultater der ikke går, som man forventer.

Men der er så enorm ro på det. Ja vi er overmatchet i EL og sæsonstarten var lort. Men på trods af det, virker der til at være ro omkring klubben, selv da det var værst.

Især i forhold til hvordan det var i den periode du nævner!

K-man

22.11.2021, 17:04

@ Theis
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - sæsonens paradoks.

Mit primære positive take fra kampen og vores situation generelt er den holdånd vi har. Efter udskiftninger i truppen fra sidste år virker det til at spillerne har fundet deres roller og at alle kæmper for holdet.

Det er absolut vores helt store styrke og det der gør at man aldrig giver op og igen kommer tilbage efter at have været bagud. Vores holdånd er meget mere værd end dyrere og bedre spillere.

Kampen synes jeg er et meget klart billede af sæsonen indtil nu. Efter en svær start er vi kommet godt igen og vi ligger resultatmæssigt, hvor det er spændende. Hovedsageligt på baggrund af et godt forsvar samt en god udnyttelse af de chancer vi får.

Min store bekymring er dog vores evne til at skabe chancer. Vi ligger knap nok i top 6 når man ser på hvor mange chancer vi skaber (xG) og hvor store de er. Faktisk har vi gennem de seneste kampe været i en faldende trend. Vi har dog også været i en faldende trend på hvor mange chancer modstanderne skaber på os.

Et paradoks i sæsonen er at vi i de første 6 kampe faktisk havde end bedre xGD i snit per kamp (forskel i chancer skabt og modtaget) end vi har haft i de seneste 10 kampe.

xG er ikke den eneste sandhed, men den giver over tid en meget god indikation af præstationerne. Vores har i sæsonen været en klar underpræstation i starten af sæsonen og en overpræstation i den seneste del af sæsonen.

Skal vi have muligheden for at spille med i toppen bliver vi nødt til at skabe flere chancer. Vi bliver ikke ved med at kunne have denne udnyttelsesgrad.

dalllmand

22.11.2021, 17:59

@ K-man
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

FCM - BIF - sæsonens paradoks.

» Mit primære positive take fra kampen og vores situation generelt er den
» holdånd vi har. Efter udskiftninger i truppen fra sidste år virker det til
» at spillerne har fundet deres roller og at alle kæmper for holdet.
»
» Det er absolut vores helt store styrke og det der gør at man aldrig giver
» op og igen kommer tilbage efter at have været bagud. Vores holdånd er meget
» mere værd end dyrere og bedre spillere.
»
» Kampen synes jeg er et meget klart billede af sæsonen indtil nu. Efter en
» svær start er vi kommet godt igen og vi ligger resultatmæssigt, hvor det er
» spændende. Hovedsageligt på baggrund af et godt forsvar samt en god
» udnyttelse af de chancer vi får.
»
» Min store bekymring er dog vores evne til at skabe chancer. Vi ligger knap
» nok i top 6 når man ser på hvor mange chancer vi skaber (xG) og hvor store
» de er. Faktisk har vi gennem de seneste kampe været i en faldende trend. Vi
» har dog også været i en faldende trend på hvor mange chancer modstanderne
» skaber på os.
»
» Et paradoks i sæsonen er at vi i de første 6 kampe faktisk havde end bedre
» xGD i snit per kamp (forskel i chancer skabt og modtaget) end vi har haft i
» de seneste 10 kampe.
»
» xG er ikke den eneste sandhed, men den giver over tid en meget god
» indikation af præstationerne. Vores har i sæsonen været en klar
» underpræstation i starten af sæsonen og en overpræstation i den seneste del
» af sæsonen.
»
» Skal vi have muligheden for at spille med i toppen bliver vi nødt til at
» skabe flere chancer. Vi bliver ikke ved med at kunne have denne
» udnyttelsesgrad.

Forsvar vinder mesterskaber og Angrebet hente tilskuere :-)

men enig i at det kunne vaere rart at proeve at vinde 4-0 i en kamp
dette var ioevrigt ogsaa et tema i sidste saeson saa hvis det ender paa samme maade saa gaar det nok ogsaa :-)

Sahl

E-mail

23.11.2021, 09:15

@ dalllmand
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - sæsonens paradoks.

» Forsvar vinder mesterskaber og Angrebet hente tilskuere :-)

Apropos paradoks, så har BIF kun været i stand til at spille til nul i 3 kampe i denne sæson i både liga, pokal og europa.

Det går nok lige op over tid, men reelt kunne man have hentet langt flere point i starten af sæsnone ved, at være i stand til at holdet nullet.

Rent underholdninsmæssigt, så synes jeg der har været rigtigt mange kedelige kampe i denne sæson pga. de manglende målchancer. Europacup kampe har været virkeligt været nogle langgabere, til trods for at 2 af modstanderne ikke er prangende. Er det ét skud indenfor rammen BIF er noteret for i 4 kampe ?

Jeg vil ikke klage når sæsonen er ovre, hvis det ender med en god placering i ligaen, men det kunne godt være en tand mere underholdende og det gør det også nemmere, at vinde kampe hvis man har nogle målchancer.

---
85,87,88,90,91,96,97,98,02,05,21

-_-

22.11.2021, 20:32

@ Theis
 


Synes godt om (4)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - top 3

Som Per Frimann sagde igår så ser det ud til vi har lært meget af vores EL kampe ift. tempo osv. vi er ikke bange for at spille selvom de (FCM igår) går højt på os. Samtidig virker truppen i vild god form... + ingen skader stort set. Kæmpe cadeau til NF og trænerteamet!!

Lige med undtagelse af Retov(?) som står for vores dødbolde?? Seriøst Rado er manden man vælger at bruge til at curle hjørnespark ?? kæmpe joke. Hedlund må være den bedste vi har til det.. Blas/Divkovic også hvis disse spillere er inde.

Søndergaard

E-mail

23.11.2021, 11:31

@ -_-
 


Synes godt om (3)
Synes ikke om (0)

FCM - BIF - top 3

Jeg har faktisk selv siddet med fornemmelsen af at vi virker i rigtig god fysisk tilstand, og har haft overskud i slutningen af kampene.
Om det er fordi vores spillere generelt har god fysik, har lært meget af Europa eller træningen bare er mere intens ved jeg ikke.

Derudover syntes jeg faktisk vi er ved at have en god bænk. I kampene mod fcm, fck har jeg ihvertfald ikke ville bytte bænk med det de havde at skyde med.

liulindberg

23.11.2021, 09:17

@ Theis
 


Synes godt om (5)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - top 3

Synes vi bør tilføje Frendrups hælaflevering til Divkovic der derefter ruller bolden under foden og kommer fri til skud. Kun en stor redning forhindrede 1-3.

Frendrup er endelig ved at blive en ægte 8'er og det forøger hans salgsværdi med 20-30 mio. Scorer han 4-6 mål mere i denne sæson så bliver det vildt!

Og Divkovic er vel lige nu bedste bud på en Uhre afløser så håber snart han får hul på bylden.

Cocopops

23.11.2021, 12:00

@ liulindberg
 


Synes godt om (1)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - top 3

» Synes vi bør tilføje Frendrups hælaflevering til Divkovic der derefter
» ruller bolden under foden og kommer fri til skud. Kun en stor redning
» forhindrede 1-3.
»
» Frendrup er endelig ved at blive en ægte 8'er og det forøger hans
» salgsværdi med 20-30 mio. Scorer han 4-6 mål mere i denne sæson så bliver
» det vildt!
»
» Og Divkovic er vel lige nu bedste bud på en Uhre afløser så håber snart han
» får hul på bylden.

Jeg er helt enig.

Frendrup ser både ud til at være tilbage til hans tårnhøje topniveau, som han har manglet lidt siden den svage slutning på sidste sæson. Men nu er han tilbage, og han har tilmed fået bygget offensivt på sit spil, hvor han både kommer med i feltet, indgår i det offensive spil og får lavet mål. Og det er uden, det går ud over hans spil mod bold, som er blandt ligaens bedste. Rigtig fin udvikling, som han bare skal fortsætte med.

Divkovic synes jeg også er rigtig god, men jeg ved ikke, om jeg ser ham som en decideret Uhre-afløser. Jeg ser ham nok snarere som en Hedlund-type, og jeg har også en fornemmelse af, at vi går over til et tremandsangreb, når vi sælger Uhre. Indkøbene af Salech, Divkovic og Greve kunne i hvert fald godt tyde på, at vi kunne skifte til en 3-4-3 eller 4-3-3.

liulindberg

23.11.2021, 14:52

@ Cocopops
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (0)

FCM - BIF - top 3

» Divkovic synes jeg også er rigtig god, men jeg ved ikke, om jeg ser ham som
» en decideret Uhre-afløser. Jeg ser ham nok snarere som en Hedlund-type, og
» jeg har også en fornemmelse af, at vi går over til et tremandsangreb, når
» vi sælger Uhre. Indkøbene af Salech, Divkovic og Greve kunne i hvert fald
» godt tyde på, at vi kunne skifte til en 3-4-3 eller 4-3-3.

Du har ret i at han ikke er direkte afløser spillestilsmæssigt men må være ham målene skal komme fra. Både han og Hedlund er dog mere kanter så på den måde skal vi enten spille med falsk 9'er i 3-4-3 (kunne være Slimane da han også har fysik skulle bolden spilles op på ham) eller vi skal have en target man a'la Skoubo back in the days.

Cocopops

23.11.2021, 14:55

@ liulindberg
 


Synes godt om (0)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - top 3

» » Divkovic synes jeg også er rigtig god, men jeg ved ikke, om jeg ser ham
» som
» » en decideret Uhre-afløser. Jeg ser ham nok snarere som en Hedlund-type,
» og
» » jeg har også en fornemmelse af, at vi går over til et tremandsangreb,
» når
» » vi sælger Uhre. Indkøbene af Salech, Divkovic og Greve kunne i hvert
» fald
» » godt tyde på, at vi kunne skifte til en 3-4-3 eller 4-3-3.
»
» Du har ret i at han ikke er direkte afløser spillestilsmæssigt men må være
» ham målene skal komme fra. Både han og Hedlund er dog mere kanter så på den
» måde skal vi enten spille med falsk 9'er i 3-4-3 (kunne være Slimane da han
» også har fysik skulle bolden spilles op på ham) eller vi skal have en
» target man a'la Skoubo back in the days.


Ja, præcis. Jeg er ret sikker på, at der kommer en del fra Divkovic, når først han får hul på bylden. Hvis vi siger farvel til Uhre her til vinter, er det nødvendigt, at vi går ud og bruger en del penge på en erstatning (hvis det er nødvendigt). Og her kunne jeg godt forestille mig, at det bliver en angriber med flere target man-kompetencer.

mimor

23.11.2021, 15:38

@ Cocopops
 


Synes godt om (2)
Synes ikke om (1)

FCM - BIF - top 3

Vi er kommet igang nu, og tror ikke CV henter en spiller hvis Uhre skulle blive solgt. Jeg tror han mener vi har dem i klubben

SydSiden Online (SSO) | Ansvarlig
573664 indlæg i 27397 tråde, 12724 registrerede brugere, 275 brugere logget ind(0 registrerede, 275 gæster)
powered by my little forum  RSS-Feed
^